Keystone logo
Chadron State College Online

Chadron State College Online

Chadron State College Online

Introduktion

Chadron State College, grundat 1911, är det enda fyraåriga, regionalt ackrediterade college i den västra halvan av Nebraska. Som en offentlig institution med sina rötter i lärarutbildningen har Chadron State utvecklats till en omfattande högskola med ett brett utbud av grundutbildning och forskarutbildning. Högskolan var stolt över sin tillgänglighet och överkomliga priser och värderar mångfald och inkludering hos människor och tanke. CSC strävar också efter att utnyttja påverkande erfarenheter och resultat för sina studenter och anställda och erkänner att studentengagemang och lärande är en viktig komponent i sitt uppdrag:

"Chadron State College levererar upplevelser som främjar kunniga och engagerade ledare och medborgare för att berika High Plains-regionen och bortom."

Kollegiet väljer att fira samarbete och arbetar flitigt för att skapa anpassning mellan varje avdelning på campus. Faktum är att anpassning är en avgörande del av Chadron State 2030, högskolans insamling av strategiska planer. Chadron State 2030 sammanför Master Academic Plan, Campus Master Plan och Chadron State Foundation's omfattande kampanj. Alla tre arbetar tillsammans för att skapa en högkvalitativ inlärningsmiljö för studenter och en engagerande och givande plats att bo och arbeta.

Platser

  • Chadron

    Main Street,1000, 69337, Chadron

    Frågor