Keystone logo
Central Christian College Of Kansas

Central Christian College Of Kansas

Central Christian College Of Kansas

Introduktion

Central Christian College Of Kansas är känt för den övergripande kompetensen i våra akademiska program. Även om vi är små, erbjuder vi praktiskt taget alla studie- och huvudområden - bara i en mer intim och vänlig atmosfär både hemma och online.

På Central är vi dedikerade till att hjälpa dig att blomstra genom att ge enkel tillgång till resurser och information, inklusive kurserbjudanden, vårt bibliotek, studentens framgångscenter och mer. Vi utvidgar samma intima och vänliga atmosfär till våra online-utbildningsprogram.

Några av våra mest populära studieområden inkluderar konst, idrottsvetenskap, affärer och utbildning - men det finns många andra att välja mellan, var och en utformad för att hjälpa dig att förbereda dig för framgång inom ditt valda område.

Central Christian College strävar efter att ge en transformativ pedagogisk upplevelse som är rotad i Kristus. Det är inriktat på att tillhandahålla en Kristus-centrerad utbildning för karaktär till alla som vill bli en trogen förvaltare av hjärta, sinne, själ och styrka.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • McPherson

    South Main Street,1200, 67460, McPherson

    Frågor