Keystone logo
© ©Carlow University
Carlow University Online

Carlow University Online

Carlow University Online

Introduktion

På Carlow University förkroppsligar allt vi gör arvet och värderingarna från Sisters of Mercy. Vi öppnar våra hjärtan för våra studenter, kollegor och världen och söker praktiska sätt att möta omedelbara och långsiktiga behov i våra samhällen.

Vår etikbaserade läroplan online förbereder eleverna att leda effektivt i sina valda yrken och främja en rättvis och barmhärtig värld. Carlow tror på utbildning och tillväxt i och utanför klassrummet. Vi uppmuntrar eleverna att utveckla färdigheter i omdöme, ledarskap, analys, beslutsfattande och kommunikation. De transformerande lärandeupplevelserna och det mångsidiga samhället på Carlow hjälper elever att förverkliga sin fulla potential samtidigt som de blir karriärklara, medkännande proffs.

Fullt investerat fakultetsarbete med eleverna för att hjälpa dem att nå framgång och upprätthålla en balans mellan arbets- och skolansvar. Varje instruktör tar med sig olika erfarenheter till klassrummet för att ge en mer välavrundad, multiperspektiv, etisk syn på världen som eleverna kan lära av och tillämpa på sina utbildningar, yrken och vardag.

Våra generösa program för ekonomiskt stöd och överföringskredit, tillsammans med små klassstorlekar, säkerställer elevernas framgång. Våra program erbjuder ultimat flexibilitet samtidigt som vi förblir trogna vårt engagemang för social rättvisa och akademisk excellens. Vi erbjuder en rad utbildningar inom hälsovård, företag och utbildning online.

Platser

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,3333, 15213, Pittsburgh

    Frågor