Keystone logo
Campbellsville University Online Master of Arts in Teaching Middle Grades: 5-9 Social Studies
Campbellsville University Online

Master of Arts in Teaching Middle Grades: 5-9 Social Studies

Campbellsville, Amerikas förenta stater

12 Months

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Distansutbildning

Introduktion

Övergång till en grundskolelärare genom att lära dig de grundläggande undervisnings-, lednings- och forskningsfärdigheter som krävs för att utmärka dig i din karriär.

Programdetaljer

Nästa startdatum:
6 januari
Kurslängd:
8 veckor
Beräknad längd:
12 till 18 månader

Kredit timmar: 30-36
Kostnad per kredit: 299 dollar
Ackreditering: NCATE

Nästa startdatum:
6 januari
Kurslängd:
8 veckor
Beräknad längd:
12 till 18 månader

Kredit timmar: 30-36
Kostnad per kredit: 299 dollar
Ackreditering: NCATE

Online-magisterna för undervisning i medelklasser från Campbellsville University var utformad för dem som vill övergå till en lärarkarriär och redan har en kandidatexamen inom ett relevant område. Programmet ger dig de färdigheter som behövs för att arbeta med olika elever, tillämpa effektiva undervisningsmetoder och förstå relevanta ämnen inom studentens tillväxt och utveckling. Du får den certifiering som krävs för att lära ut ditt valda ämne medan du lär dig de moderna trenderna som utvecklas.

Programmet lär ut kognitiv, fysisk och social-emotionell tillväxt hos barn och ungdomar. en mängd olika instruktioner, material och omfattande läroplan för att stödja studenternas lärande i läskunnighet; och de praktiska färdigheterna i studentbedömning som krävs för läroplanering i klassrummet. Online-MAT-graden täcker också forskningsmetoder och förfaranden som används i utbildning, effektiva ledningsförmåga och olika befolkningars behov och natur.

I det här spåret hjälper vi dig att fokusera din examen på:

 • Sociala studier

För examen krävs examensarbete / seminarium. Kursen ger dig möjlighet att tillämpa din bästa instruktionsmetod i en fältbaserad miljö med kognitiv coachning från kollegor. Dessutom måste studenter, inklusive de som tar alternativ 6-rutten, som för närvarande inte är lärare genomföra 16 veckors studentundervisning i ett gymnasium.

Programmets fakultet införlivar sina verkliga upplevelser i läroplanen. Campbellsville University är ackrediterat av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC). NCATE, det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning, har också ackrediterat våra online-masterprogram för undervisning i gymnasiet. Den fullständiga online-examen erbjuder flexibilitet och bekvämlighet att kunna genomföra kurser när det bäst passar dina hektiska personliga och professionella scheman.

Bankarta

Onlinemastern för undervisning i medelklasser består av 30 till 36 poäng, beroende på om du slutför alternativ 6-programmet. Sexton veckors studentundervisning krävs för traditionella studenter, och alternativ 6-studenter kommer att slutföra fältarbete inom sitt eget klassrum under överinseende av en tilldelad mentor. Det finns fyra spår att välja mellan engelska, matematik, naturvetenskap och samhällsvetenskap.

Obligatoriska kurser (27 kredit timmar)

Ta allt av följande:

 • ED 604: Introduktion till undervisning
 • ED 500: Human Growth & Development
 • ED 606: Utbildningsteknik
 • ED 704: Natur och behov av olika befolkningar
 • ED 660: Formativ bedömning och intervention för alla studenter
 • ED 656: Effektiva ledningsfärdigheter för dagens lärare
 • ED 659: Innehållskompetens
 • ED 605: Forskningsmetoder och procedurer
 • ED 607: Graduate Practicum / Seminar
 • ED 608: Studentundervisning *

* För studenter som för närvarande inte är anställda som rekordlärare i ett lämpligt klassrum eller för alternativ 6-kandidater som inte studerar.

Social Studies Certification Track (3-6 kredit timmar)

Studenterna måste genomföra 20-40 fälttimmar i följande kurs:

 • SSE 554: Undervisning i sociala studier i gymnasieskolor

Karriärer inom undervisningen

Efter avslutad MAT-examen online kommer du att kunna bedriva en givande karriär som gymnasielärare. Enligt Bureau of Labor Statistics (BLS) tjänade ungdomsskolelärare en medianlön på $ 57720 per år i maj 2017. BLS förutspår att sysselsättningen för gymnasielärare kommer att växa med 8 procent fram till 2026.

Förkunskapskrav

För att kunna ansöka till Campbellsville Universitys ackrediterade masterprogram för undervisning i gymnasiet, måste blivande studenter lämna in eller fylla i följande:

 • Fyll i online-ansökan.
 • Officiella collegeutskrifter med en fullständig registrering av alla kurser som försökt från varje college eller universitet som deltog.
 • Måste ha minst en kandidatexamen inom det område som de vill undervisa för.
 • Passera poäng på ämnesområdet Praxis och Praxis Core Academic Skills for Educators (CASE) - (Reading 156 - Writing 162 - Math 150).

Om skolan

Frågor