Keystone logo
Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

Campbellsville University Online

Introduktion

Om Campbellsville

Campbellsville erbjuder många dynamiska grader online för att ge tillgängliga möjligheter för studenter att fortsätta sin utbildning. Online-utbildningsprogrammen erbjuds i allmänna studier, företagsekonomi, straffrättsliga frågor, utbildning, ministerium och teologi, omvårdnad och socialt arbete. Campbellsvilles professorer ser till att studenterna får en relevant utbildning som kan tillämpas på deras karriärvägar. Dessutom är våra prisvärda onlineprogram idealiska för studenter som helt enkelt vill ha flexibilitet i hur de lär sig eller behöver balansera arbete och familjeansvar.

Campbellsville University Mission Statement

Campbellsville University är en omfattande, kristen institution som erbjuder icke-kredit tekniska program, tillsammans med certifikat, grundutbildning och forskarutbildningsprogram. Universitetet är dedikerat till akademisk spetskompetens som är grundad i den liberala konsten som främjar personlig tillväxt, integritet och professionell förberedelse i en omtänksam miljö. Universitetet förbereder studenter som kristna tjänarledare för livslångt lärande, fortsatt stipendium genom att använda avancerad forskning för att öva på doktorandnivå och aktivt deltagande i ett mångsidigt, globalt samhälle.

Online kandidatexamen

Civilekonom

Utbildning och lärande kandidatexamen

Andra online kandidatexamen

Kärnvärderingar

      • För att främja akademisk spetskompetens genom förprofessionella certifikat, associerade, kandidat- och examensprogram genom traditionella, tekniska och online-system.
      • Att uppnå akademisk spetskompetens genom noggrannhet och relevans i grundutbildningar, magister- och doktorandprogram.
      • Att ge en miljö som bidrar till studentens framgång.
      • Att värdera olika perspektiv inom en kristuscentrerad gemenskap.
      • Att modellera tjänarnas ledarskap och effektiv förvaltning.

Varför CU Online?

Fokuserad på din tillväxt

Vår välavrundade utbildning inom konst och vetenskap är central för vårt mål att främja din personliga och professionella tillväxt.

Trobaserad utbildning

Grundades 1906 som ett kristet universitet, vi välkomnar olika perspektiv och förbereder studenterna för att bli kristna tjänarledare.

Prisvärd och bekväm

Campbellsville strävar efter att erbjuda sina studenter prisvärd utbildning. Våra onlineutbildningar har ett bekvämt format så att du kan studera när och var du vill.

Ackrediteringar och utmärkelser

Tillsammans med våra regionala och avancerade ackrediteringar har vi också blivit erkända av följande organisationer för vår kompetens inom utbildning.

Platser

 • Campbellsville

  University Drive, 42718, Campbellsville

  Frågor