Keystone logo
CALIMT

CALIMT

CALIMT

Introduktion

Prisvärd utbildning för alla

Vi anser att utbildning av hög kvalitet ska vara överkomlig och tillgänglig. Anses vara den mest framstående universitet för dem som vill bedriva sin online-studier i affärer med internationell inriktning, CALIMT syftar till att tjäna vår internationella studenter genom att erbjuda en innovativ lärplattform och bygga nästa våg av företagsledare! Vår unika MBA

rawpixel.com / Pexels

115929_pexels-photo-1643323.jpeg

Vilka vi är

California Institute of Management

California Institute of Management and Technology erbjuder online studieprogram inom affärsområdet som spänner över olika branscher som tillverkning, teknik, utbildning och regering.

Genom att erbjuda våra program online kan vi vidarebefordra besparingarna till våra studenter genom att skapa en innovativ inlärningsplattform som speglar klassrumsmiljön samtidigt som våra studenter kan ta klasser i sitt eget hem eller där de kan vara runt klot.

Varför CALIMT ?

 • Flexibel läroplan - Utformad för yrkesarbetare
 • Godkänd USA-grad - Stå ut bland dina kamrater och fortsätt din karriär.
 • Lär dig att bli ledare - det varar en livstid!
 • Prisvärd - Lägsta utbildningsnivå bland ackrediterade universitet i USA
  • Räntefria betalningsplaner.
  • Stipendier.
  • Graduate debt-free
 • Oöverträffad Student Support - Lär dig själv, men aldrig själv. CALIMT bryr sig!

Varför CALIMT ? Vi är dedikerade till att hjälpa dig att uppnå dina pedagogiska och karriärmål. Fråga dig själv detta ... Varför inte CALIMT ?

Kampanjskapare / Unsplash

115930_photo-1542744095-0d53267d353e.jpg

Vårt uppdrag

Uppdraget från California Institute of Management and Technology är att erbjuda en dynamisk distansinlärningsmiljö som adresserar affärsekonomiska, ekonomiska och sociala frågor av global management och karriärutbildning med tonvikt på tvärkulturell medvetenhet.

Våra mål

 1. Främja kulturell känslighet och medvetenhet om kulturella skillnader för att hjälpa individer när de gör affärer i olika kulturer.
 2. Träna yrkesverksamma som etiska och socialt ansvariga ledare.
 3. Utbilda eleverna att förvärva en förstärkt förståelse för viktiga affärsfunktioner, såsom redovisning, ekonomi, personalhantering, marknadsföring och verksamhet.

Våra mål

 1. Ge kärnverksamhetskurser som är grundläggande för framgång på en starkt konkurrenskraftig global marknad.
 2. Använd en unik blandning av traditionell ledarskapsutbildning, kulturstudier och möjlighet att engagera sig i samarbete med andra från andra kulturer.
 3. Inkorporera kulturella aspekter av varje kurs så att studenterna kan tillämpa kursens innehåll i flera kulturella arenor.
 4. Betona företagens sociala ansvar (CSR) och affärsetik i hela läroplanen.
 5. Fokusera på ledarskap i organisationer och utveckla effektiva globala affärskommunikation färdigheter i studenter.

Kontaktuppgifter:Tel: 1 949-872-2224www. CALIMT .edu Ja, jag har en vän som är intresserad! Kolla in oss på Facebook !WhatsApp nummer:href = "https://wa.me/19498722224

Platser

 • USA Online

  USA Online, Amerikas förenta stater

 • Irvine

  2361 Campus Dr., Suite 180, CA 92612, Irvine

Frågor