Keystone logo
California University of Pennsylvania

California University of Pennsylvania

California University of Pennsylvania

Introduktion

SÅ MYCKET MER ÄN EN GRAD!

Få kunskap, livslånga vänner och en karriärfördel

Med akademiker i världsklass, toppmoderna faciliteter och närhet till den internationellt kända staden Pittsburgh, erbjuder California University of Pennsylvania mer än bara lärande.

Ackrediterad och prisvärd, Cal U ger studenter en utmärkt utbildningsupplevelse till ett enormt värde. Våra professorer är några av de bästa inom sina områden, engagerade i akademisk excellens och intellektuell rigor, och erbjuder verklig erfarenhet. Åttiosju procent av Cal U: s heltidsanställda fakultetsmedlemmar har den högsta examen inom sitt område. Välj mellan hundratals grundutbildningar, doktorander och doktorsexamen, plus certifikat, certifieringar och andra specialprogram. Lär dig på campus, online eller med en hybrid strategi.

I 15 år i rad har Cal U utsetts till en av de bästa skolorna i nordöstra av The Princeton Review. Och vi är stolta över att ha vunnit många fler priser, topprankningar och utmärkelser.

Hur gör vi det? Genom att uppfylla vårt löfte att vara det absolut bästa inom de områden som betyder mest för dig. Resultatet är en högkvalitativ, värdepackad grad som hjälper dig att nå dina mål.

En naturvetenskapstudent använder ett mikroskop.

Våra akademiker

Cal U erbjuder karriärfokuserade akademiska program som engagerar studenter i tillämpat och aktivt lärande. Du får en solid akademisk grund inom ditt valda område, tillsammans med de färdigheter som är viktigast för arbetsgivare, inklusive teknologikunskaper, kommunikation, kritiskt tänkande och lagarbete. Våra akademiker hittar konsekvent arbete med de bästa arbetsgivarna eller går in i framstående examensprogram.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • California

    University Avenue,250, 15419, California

    Frågor