Keystone logo
California School of Law

California School of Law

California School of Law

Introduktion

Kalifornien School of Law

Kalifornien School of Law är en online juridisk fakultet med målet att ge en lärorik erfarenhet som är så nära som möjligt att vid ett traditionellt bostadsområde Law School. Studenter vid CSL kan se och tala med professorer och klasskamrater genom att logga in i en levande videokonferenser klassrum från sin dator hemma eller på arbetet.

Alla klasser undervisas av erfarna lärare, vilka alla har passerat California State Bar examen eller baren tentamen i en annan stat.

Hur Online Law School Klasser Arbete

Eleverna väljer California School of Law Online Law School för att få en JD grad eftersom de inte kan delta i ett bostadsområde lag skola på grund av arbete eller familjeplikter, för att inte nämna de enorma ekonomiska bördan av undervisning, resor och delta i ett bostadsområde Law School.

Klasserna vid California School of Law ger en genuin lag skola upplevelse i en takt och kostnad som är hanterbara för en fungerande vuxen.

Klasserna träffas varje vecka på tisdag och torsdagskvällar, med studenter och professorer som deltar i live-videokonferenser. I klasserna, de diskutera och debattera lagen som om de var fysiskt i samma rum. I dessa klasser professorer utnyttjar traditionella sokratiska metoden för juridisk utbildning, eleverna gör fallpresentationer och ifrågasatte om det från fall till professorn.

State of the art teknik möjliggör för studerande att lämna undersökningar, essäer och avsikts lag, för professorer att granska, diskutera och kvalitet. Tekniken gör det också möjligt att studenterna ska bilda studiegrupper där de diskuterar fall, handel klass konturer, prep för test och få vänner och nätverksanslutningar som kan pågå en livstid.

admission Standarder California School of Law är intresserade av studenter som vill bli framgångsrika advokater och är villiga att arbeta hårt för att uppnå en Juris Doctor examen. Om du har en kandidatexamen du är berättigad till Law School antagning.

Sökande med en kandidatexamen

Sökande med en kandidatexamen från ett ackrediterat högskola eller universitet, med ett minimum GPA på 2,0 uppfyller online Law School tillträdeskrav och är berättigade till juridisk fakultet antagning.

Undantag för sökande utan en kandidatexamen

Sökande med en 100 college enheter är aktuella för en antagning undantag från lagen skolan. Sökande med ett minimum GPA på 2,0 uppfyller online Law School tillträdeskrav och är berättigade till juridisk fakultet antagning.

Sökande med en magisterexamen (men är utan kandidatexamen) anses för antagning undantag från lagen skolan.

Lån

Kalifornien School of Law ger studenterna med flera prisvärda och attraktiva avbetalning lån planer. Varje student är inskriven i Kalifornien School of Law kommer att godkännas för en avbetalning lån. Undervisningen debiteras av terminen, inte år, att hålla både amortering och ränta låg.

Barer Godkännande California State Bar

California School of Law är registrerad som en distansutbildning Law School med Kommittén Bar examinatorer i delstaten advokatsamfundet i Kalifornien.

I april 2009, Kommittén Bar examinatorer i delstaten Bar Kalifornien utfört en fullständig plats inspektion av California School of Law, inklusive det företagens kontor, student- och affärshandlingar, utbildning teknik och lärare. Kommittén Bar examinatorer har godkänt registreringen av California School of Law som en distansutbildning Law School.

Utexaminerade från California School of Law får en Juris Doctor examen, skapar många arbetstillfällen som en advokat, professor i juridik, person från näringslivet, och mer.

Utexaminerade från California School of Law är berättigade att sitta för California State Bar Tentamen och det finns sätt att arbeta som advokat i varje stat.

American Bar Association

Hittills har American Bar Association (ABA) inte ackrediterat någon online juridisk fakultet. Således är California School of Law inte är ackrediterat av American Bar Association.

Platser

  • Santa Barbara

    California School of Law 5276 Hollister Ave, Suite 262 , CA 93111, Santa Barbara

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor