Keystone logo
College For Adult Learning

College For Adult Learning

College For Adult Learning

Introduktion

College For Adult Learning ( CAL ), bildat som en registrerad utbildningsorganisation (RTO), har gjort en verklig skillnad i tusentals liv under de senaste tio åren. Vår vision på College For Adult Learning är inriktad på att skapa verkliga resultat för studenter. Vi är engagerade i att hjälpa eleverna att uppnå sina mål genom skräddarsydda inlärningsresor, engagerande och branschrelevant kursinnehåll, extra studieresurser och verktyg.

Vi har tre vägledande principer som formar hur vi levererar skräddarsydda onlinekurser till studenter vid College For Adult Learning . Att studera hos oss går utöver bara ett papper. Med en College For Adult Learning kan du inspireras att forma din egen värld - få oöverträffat stöd, tillämpliga färdigheter och kunskaper i verkligheten och njut av flexibelt lärande.

Vi fokuserar på att ge en unik studentupplevelse, bygga på en stödjande inlärningsmiljö online, 24/7 tillgång till kursinnehållet så att du kan gå i din egen takt och obegränsade möjligheter att få kontakt med erfarna branschpersonal för mentorskap och support.

Platser

  • Mitcham

    Mitcham Road,630, 3132, Mitcham

    Frågor