Keystone logo
Buckinghamshire New University MSc Critical Infrastructure Security
Buckinghamshire New University

MSc Critical Infrastructure Security

High Wycombe, Storbritannien

2 Years

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 5 350 / per year

Distansutbildning

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Med det ständiga hotet om terrorism; tillväxten av cyberbrottslighet och utbredningen av aktivism är det verkligen viktigt att se till att vår infrastruktur skyddas från attacker, störningar och skador. Att upprätthålla det skyddet är utmanande och kräver att de som är engagerade i analys, planering och förvaltning av det är mycket kapabla och kunniga. MSc Critical Infrastructure-programmet är utformat för att utveckla kapacitet och kunskap på hög nivå hos yrkesverksamma som ansvarar för CI-skydd.

Kritisk infrastruktur stödjer alla samhällen och omfattar de "anläggningar, system, platser, information, människor, nätverk och processer som är nödvändiga för att ett land ska fungera och som det dagliga livet beror på." Det inkluderar också vissa funktioner, platser och organisationer som inte är avgörande för underhållet av viktiga tjänster, men som behöver skydd på grund av den potentiella faran för allmänheten (civila kärnkrafts- och kemiska platser till exempel).”(UK Centre for the Protection of Nationell infrastruktur – CPNI). Även om olika länder kan identifiera infrastruktursektorerna på olika sätt, kommer alla att anses vara grundläggande för att upprätthålla samhällelig stabilitet.

Den brittiska regeringens officiella definition av CNI är:

"De här kritiska delarna av nationell infrastruktur (anläggningar, system, platser, egendom, information, människor, nätverk och processer), vars förlust eller kompromiss skulle resultera i en betydande skadlig inverkan på tillgången, leveransen eller integriteten hos viktiga tjänster, till allvarliga ekonomiska eller sociala konsekvenser eller till förlust av liv.'

Kritisk infrastruktur omfattar kemiska, nukleära, kommersiella anläggningar, kommunikationer, kritisk tillverkning, försvar och tillhörande industriell bas, räddningstjänster, energi, livsmedel och jordbruk, finansiella tjänster, statliga anläggningar, sjukvård och folkhälsa, informationsteknik, transportsystem, vatten och avloppsvatten system.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Master of Business Administration: Cybersecurity Management Concentration
    • Charlotte, Amerikas förenta stater
  • Master Datavetenskap (MSc)
    • Online
  • Bachelor of Business Administration i Cybersecurity Operations Management
    • Utica, Amerikas förenta stater