Keystone logo
© Brunel University London
Brunel University London

Brunel University London

Brunel University London

Introduktion

Brunel University London , uppkallad efter Storbritanniens inflytelserika ingenjör Isambard Kingdom Brunel, har konsekvent levererat akademisk expertis sedan man öppnade sina dörrar 1966. I sina mer än 50 års utbildningsinstruktioner har universitetet fått flera distinktioner och är för närvarande utnämnt till 34: e i världen för internationella utsikter (Times Higher Education World University Rankings 2020).

Universitetet är stolt över sina kända akademiker som både utvecklar Brunels program och levererar sin världsberömda forskning. Dessa lärare förbereder kandidater för att belöna karriärer genom att tillhandahålla verkliga färdigheter att tillämpa på arbetsplatsen.

132657_Bruneluniversityprofile.jpg

Historia och utbildning

Brunel University London är uppkallad efter en av Storbritanniens mest anmärkningsvärda ingenjörer, Isambard Kingdom Brunel. Flera Brunel-kandidater har blivit ledande inom folkhälsoakademins världar, inom områden som folkhälsoekonomi och infektionssjukdomskontroll, och inom ingenjörsområden inom tillverkning, civilingenjör och service- och statliga sektorer.

Universitetet strävar konsekvent efter att uppfylla de akademiska standarderna som fastställs i den brittiska kvalitetskoden för högre utbildning, publicerad av Quality Assurance Agency, som ställer de nationella förväntningarna som alla brittiska högskolor måste uppfylla. Universitetets processer och rutiner uppfyller konsekvent ramverket för högre utbildningskvalifikationer i England, Wales och Nordirland (FHEQ) för att säkerställa de höga akademiska standarderna och kvaliteten på utbildning som studenter och akademiker har förväntat sig.

På Brunel studerar du med passionerade akademiker som är respekterade experter inom sina områden. Dessa akademiker är engagerade i att hjälpa dig utveckla de pedagogiska och personliga färdigheter du behöver för att lyckas efter examen.

Forskning

Brunel University London är engagerad i världsledande forskning och blandar akademisk strikt med behoven hos myndigheter, industri och vinst- och ideella sektorer över hela världen - och levererar kreativa lösningar på komplexa utmaningar för att ge ekonomisk, kulturell och social nytta.

Online studie

Brunels online-inlärningsplattform låter dig studera ditt program på en tid och plats som passar ditt schema och utanför åtaganden. Universitetets webbkonferensfunktion gör att du kan interagera med dina medstudenter och har delad tillgång till levande videofeeds.

Under dina studier har du tillgång till:

 • Engagerande studiematerial: Dina resurser inkluderar videoföreläsningar, fallstudier, klassforum och podcast.
 • Support och vägledning: Din dedikerade programhandledare kommer att vägleda dig genom din akademiska utveckling under dina studier.
 • Ditt virtuella campus: Studera från vilken plats som helst och bygg upp kontakter med likasinnade proffs runt om i världen.
 • Öppet bibliotek: Studenter online har full tillgång till Brunels expansiva digitala bibliotek för böcker, artiklar och elektroniska resurser.

Varför välja oss

 • Brunel University London är rankat som ett av Storbritanniens 25 bästa universitet för startlön.
 • 72 % världsledande / internationellt utmärkt forskningsresultat.
 • Rankad bland de 40 främsta forskningsintensiva universiteten, 58:e globalt i Times Higher Education Impact Rankings 2022.
 • Brunel University London är rankat 4:a i Storbritannien och 20:a i världen för internationell syn, enligt Times Higher Education World University Rankings 2023.
 • Brunel utrustar akademiker med praktiska färdigheter för att möta samhällets utmaningar på global skala och förbereder dem med forskningsledd utbildning från mycket erfarna handledare.
 • Studera när som helst, var som helst med 100 % onlinegrader.

Studentberättelser

Platser

 • London

  London, Storbritannien

  Frågor