Keystone logo
Belhaven University Online

Belhaven University Online

Belhaven University Online

Introduktion

Belhaven Universitys online-utbildningsprogram är en av Amerikas främsta kristna högskolor och universitet på nätet. För upptagna arbetande vuxna som vill slutföra en biträdande, kandidatexamen, magister- eller doktorsexamen snabbt och prisvärt, erbjuder Belhaven University ett kvalitetsprogram för kristna online. Med över 30 studieområden har Belhaven en online-examen för dig.

Alla klasser undervisas ur ett kristet världsperspektiv av erfarna fakulteter som är ledare inom sitt studieområde. Vår omtänksam fakultet och personal är engagerade i din framgång och erbjuder personligt stöd till alla våra studenter.

Arbetsgivare letar efter utbildade anställda. Fram till 2020 kommer 65% av alla jobb att behöva eftergymnasial utbildning. En examen från Belhaven University Online hjälper dig att uppfylla dina pedagogiska och professionella mål som krävs på dagens arbetsplats. Ansök idag för att bli en framgångsrik examen från Belhaven med de verktyg som behövs för att lyckas i dagens globala ekonomi.

Platser

  • Jackson

    Peachtree Street,1500, 39202, Jackson

    Frågor