Certifikat (nivå 1) i mathantering
Australian Institute Of Accreditation
Nyckelinformation
Campus läge
Burwood, Australien
språk
Engelsk
Studieformat
Distansutbildning
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Jan 2024
Introduktion
Vårt certifikat för mathantering (nivå 1) är ackrediterat och är en utmärkt grundkurs för de som börjar i livsmedelsindustrin. Att vara en ackrediterad kurs innebär att ditt certifikat (Statement of Attainment) är giltigt i hela Australien. Denna kurs behandlar i grunden grundläggande information om hur god personlig hygien kan förhindra livsmedelsföroreningar som kan orsaka livsmedelsburna sjukdomar, så att du förstår ditt ansvar som livsmedelshanterare.
Alla typer av människor använder dessa färdigheter på arbetsplatsen under sina dagliga aktiviteter, inklusive kockar, kockar, cateringfirma, köksförvaltare, kökshänder, bar och mat- och dryckeskötare och ibland rumskvällar och personal på kontoret. Livsmedelsföroreningar kan leda till livsmedelsburna sjukdomar som matförgiftning, salmonella och andra hälsorisker. En matinspektör och hanterares jobb spelar en viktig roll för att förhindra att de ovan nämnda sakerna händer.