Keystone logo
Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Australian College of Skills & Education Pty Ltd

Introduktion

Vilka vi är

Yrkesutbildning spelar en viktig roll för att skapa en stark ekonomi genom att utrusta människor med de färdigheter de behöver för att lyckas. Genom vår RTO (Registered Training Organization). ACSE ger arbetskrafts kurser och kvalifikationer som hjälper till att bygga Australiens ekonomi och hjälpa utbildade studenter att nå sin potential genom att utrusta dem med kompetensen och kan göra att arbetsgivarna letar efter. ACSE uppmuntrar människor att nå sin potential och skapa positiv förändring hos individer, vilket leder till ett bättre samhälle för att leva och arbeta.

Vårt uppdrag

Att förbättra människors liv och samhällen och samhällen där vi bor. genom inspirerad, innovativ och världsklass kvalitetsutbildning.

Våra värderingar

Våra vågor påverkar vår utbildning och hur det levereras vilket är resultatet av våra färdigställandegrader, företagstillväxt och viktigast av allt, är uteslutande för våra framsteg.

  • Respekt - Vart och ett är unikt och värderat
  • Integritet - Alltid det rätta
  • Tro - Vi kan göra en skillnad

RPL-processen

RPL-processen kan vara en kraftfull uppvaknande och förtroendeuppmuntrande upplevelse för dem som tar sin egen kompetens och går om sina dagliga aktiviteter utan att inse värdet på de färdigheter och kunskaper som ligger till grund för deras handlingar.

Erkännande är det sätt på vilket dina befintliga färdigheter, kunskaper och erfarenheter som uppnåtts under hela ditt liv, oberoende av hur de har förvärvats, erkänns för att uppnå en nationellt erkänd kvalifikation eller ett uttalande om uppnåendet.

För att läsa mer, klicka här .

Platser

  • Oakhurst

    Granada Place,22, 2761, Oakhurst

Frågor