Keystone logo
Atlantic School of English & Active Leisure

Atlantic School of English & Active Leisure

Atlantic School of English & Active Leisure

Introduktion

Atlantic SEAL är en liten, välj engelsk språkskola och en certifierad lärare utbildningscentrum.

Vi erbjuder standard och flexibel Allmän engelska kurserSamt Affärs-och specialistprogram i vår året runt vuxencenter. Vi förbereder eleverna för de språkliga och akademiska krav universitetet liv med vår engelska Tentamen och kulturell utbildning kurser (IELTS, Cambridge, TOEIC, TOEFL osv). Vi har också spännande sommar program för juniorer (9-12 år), tonåringar (13 till 17) och mycket unga elever (3 till 8years). För studenter som inte kan resa till Atlantic SEAL vi erbjuder On-line engelska program med våra infödda engelsktalande lärare. Om du vill få en internationellt erkänd English Language Teacher Qualification (CertTESOL) Vi är den enda skolan i Sverige att erbjuda denna prestigefyllda kvalificeringsprogram.

South West Cork har beskrivits som "den mest magiska platsen i Irland." Här finns en blandning av berg, hedar, vilda kullar fulla av sjöar, djupa floddalar och dramatiska klippor med utsikt över Atlanten.

Atlantic SEAL vuxenskola grundas i en charmig traditionell irländsk byggnad mitt i centrum av staden Schull i vackra Southwest Cork. Vi har det bästa av två världar - en fridfull plats, en idealisk inlärningsmiljö, och både Atlanten och staden på vår tröskel. Junior & Tonåring skola (se bilden ovan) ser ut på Atlanten som är sekunder bort till fots.

Platser

  • Cork

    10 Main Street, Schull

    Frågor