Keystone logo
© BIMM University
Aston University Online

Aston University Online

Aston University Online

Introduktion

Varför Aston?

Branschinfluenser studerar vid Aston.

Aston ger en väl avrundad studentupplevelse.

Sedan 1947 har Aston University producerat akademiker som har gjort ett betydande inflytande inom sin verksamhetssektor. Aston är fokuserad på studentupplevelsen. Under 2016 visade National Student Survey 89 procent övergripande studentnöjdhet med Aston. Sunday Times Good University Guide rankar Aston bland de 30 bästa av 120 brittiska universitet för studentupplevelse. Aston-lektionerna är utformade för att låta eleverna gå med i en mångfaldig, internationell gemenskap av nuvarande studenter och alumner. Samtidigt skräddarsyr Astons onlineupplevelse resultat och utveckling efter dina professionella behov.

Aston akademiker är önskvärda för arbetsgivare.

Aston-kandidater har en anställningsbarhet på 82 procent (Times/Sunday Times University Guide 2017) och rankas bland de 20 bästa i världen för Distance Online MBA (QS University Rankings 2018). Utexaminerade går med i en välansluten gemenskap, eftersom 78,8 procent av Aston-utexaminerade hittar ett jobb eller ytterligare studier inom sex månader efter examen (Universitetsguide 2017). Aston är ett topp 10-universitet i Storbritannien för akademiker som uppnår professionella jobb, enligt undersökningen Destinations of Leavers from Higher Education. QS Employability ranking placerar Aston bland de 20 bästa i Storbritannien för Graduate Employability.

Astons lärande community är mångsidigt.

Aston rankas i topp 10 i Storbritannien och i topp 30 för International Outlook. Aston University Online rekryterar ett brett utbud av professionella studenter runt om i världen. Dessutom Aston University Online Academics inom sina områden, med fem QS-stjärnor, och de är rankade tvåa i Storbritannien för Teaching Quality (THE, Teaching Excellence Framework).

Du vet fördelarna med att studera på Aston; ta nu nästa steg genom att lära dig mer om vår Business School. Aston University Online erbjuder en mångfald av forskarutbildningsprogram, inklusive en online MBA från en trippelackrediterad Business School.

Campus funktioner

  Ranking

  Skapar morgondagens ledare, idag

  Aston University Online riktar sig till yrkesverksamma och individer som har etablerat sig inom sina områden och vill arbeta mot nästa steg i sin karriär. I mer än 60 år har Aston fått respekt och har uppmärksammats för sin förträfflighet, inklusive:

  • Guardian University of the Year 2020
  • QS femstjärniga ranking för excellens
  • Sex forskarutbildningsprogram rankade bland de 50 bästa i Europa — Eduniversal Best Masters 2016
  • I exklusiva 1 procent av trippelackrediterade handelshögskolor
  • Business and Management Studies program i Top 100 — QS World Ranking by Studies
  • 100 procent för Research Impact — Research and Excellence Framework
  • En av endast tre handelshögskolor i Storbritannien som har fått Gold Level Small Business Charter Award

  Handelshögskolan skapar karriärklara akademiker som behärskar nödvändiga färdigheter för dagens konkurrensutsatta marknad. Färdigheter som betonas inkluderar:

  • Förhandling
  • Kommunikation
  • Ledarskap
  • Lagarbete
  • Innovativt tänkande

  Med ett brett utbud av moduler och en mångsidig studentpopulation erbjuder Aston studenter en online-inlärningsgemenskap. Studenter kan bygga sitt nätverk med kamrater och instruktörer samtidigt som de njuter av bekvämligheten med en onlineexamen. Designad för arbetande yrkesverksamma och upptagna vuxenstuderande, studenter kan ta lektioner 24/7 när det passar dem och avsluta vissa examina på så få som två år.

  En onlineexamen från Aston University bär med sig samma rykte om akademisk excellens och karriärfärdigt fokus som arbetsgivarna önskar.

  Ackrediteringar

  EFMD Equis-ackrediteradAMBA-ackrediteradAACSB-ackrediterad

  English Language Requirements

  Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

  Platser

  • Birmingham

   Aston University, B4 7ET, Birmingham

   Frågor