Keystone logo
© Eva Dang
Aston University Online

Aston University Online

Aston University Online

Introduktion

Varför Aston?

Branschinfluenser studerar vid Aston.

Aston ger en väl avrundad studentupplevelse.

Sedan 1947 har Aston University producerat akademiker som har gjort ett betydande inflytande inom sin verksamhetssektor. Aston är fokuserad på studentupplevelsen. Under 2016 visade National Student Survey 89 procent övergripande studentnöjdhet med Aston. Sunday Times Good University Guide rankar Aston bland de 30 bästa av 120 brittiska universitet för studentupplevelse. Aston-lektionerna är utformade för att låta eleverna gå med i en mångfaldig, internationell gemenskap av nuvarande studenter och alumner. Samtidigt skräddarsyr Astons onlineupplevelse resultat och utveckling efter dina professionella behov.

Aston akademiker är önskvärda för arbetsgivare.

Aston-kandidater har en anställningsbarhet på 82 procent (Times/Sunday Times University Guide 2017) och rankas bland de 20 bästa i världen för Distance Online MBA (QS University Rankings 2018). Utexaminerade går med i en välansluten gemenskap, eftersom 78,8 procent av Aston-utexaminerade hittar ett jobb eller ytterligare studier inom sex månader efter examen (Universitetsguide 2017). Aston är ett topp 10-universitet i Storbritannien för akademiker som uppnår professionella jobb, enligt undersökningen Destinations of Leavers from Higher Education. QS Employability ranking placerar Aston bland de 20 bästa i Storbritannien för Graduate Employability.

Astons lärande community är mångsidigt.

Aston rankas i topp 10 i Storbritannien och i topp 30 för International Outlook. Aston University Online rekryterar ett brett utbud av professionella studenter runt om i världen. Dessutom Aston University Online Academics inom sina områden, med fem QS-stjärnor, och de är rankade tvåa i Storbritannien för Teaching Quality (THE, Teaching Excellence Framework).

Du vet fördelarna med att studera på Aston; ta nu nästa steg genom att lära dig mer om vår Business School. Aston University Online erbjuder en mångfald av forskarutbildningsprogram, inklusive en online MBA från en trippelackrediterad Business School.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

Platser
  • Birmingham

    Aston University, B4 7ET, Birmingham

    Frågor