Keystone logo
Arden University

Arden University

Arden University

Introduktion

Gå med i Arden, Storbritanniens snabbast växande universitet

Arden University Vi tror på alla, överallt har rätt att få de livs- och karriärfördelar som högre utbildning kan ge. Vi är dedikerade till att göra universitetsupplevelsen bekväm och tillgänglig för ambitiösa och motiverade människor som du, varför vi är det snabbast växande universitetet i Storbritannien*.

Vårt uppdrag är att ansluta vuxna elever som du med studiemöjligheter för högre utbildning som ger dig de verktyg du behöver för att uppfylla dina karriär- och livsmål. Vi utmanar konventionella uppfattningar om examensstudier genom att tillhandahålla flexibla, yrkesutbildningar med tidtabeller och inlärningsalternativ som passar dina livsåtaganden.

*Fler förstaårsstudenter i Storbritannien 2015-2021 än något annat universitet (HESA-data)

Regionalt erbjudande

Vi lanserade nyligen ett specialerbjudande som gör det möjligt för invånare och medborgare i mer än 115 länder att få 25% rabatt på sina grundkursavgifter, eller 40% rabatt på forskarkursavgifter när du väljer att studera online! Fråga nedan för fullständig information. <img class ="inserted-image image-element img-responsive" src ="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/18/189690_Facebook-CoverPhoto-820x312-GREEN.jpeg" alt="Vad är 189690_Facebook-CoverPhoto-820x312-GREEN.jpeg" data-json ="{"author":"photo courtesy of "," author_url":""," källa": ""}"/>

Ackrediteringar

Som en del av vårt engagemang för excellens inom undervisning och kontinuerlig kvalitetsförbättring av innehållet vi levererar på våra kurser, Arden University kurser har uppnått ackreditering och certifiering från många av Storbritanniens mest erkända och respekterade professionella branschorgan. Genom att involvera alumner, branschexperter och föreläsare i skapandet av vårt kursmaterial, det betyder att du lär dig viktiga praktiska färdigheter, mycket värdefulla på arbetsplatsen.

Alla våra program är QAA-godkända och ett brett utbud av våra program är ackrediterade av professionella organ som Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) och Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), och mer än 20 andra ackrediterande yrkesorgan. Dessa ackrediteringar är inte bara ett kvalitetsmärke; de är eftertraktade av arbetsgivare, hjälper dig att komma vidare i din karriär genom att sticka ut och maximera dina framtidsutsikter.

Varför studera med Arden?

Fokus på anställbarhet

Våra onlineprogram är utformade med tanke på din karriär. Våra handledare investerar i din framgång både i och utanför våra kurser, och våra program inkluderar möjligheter att tillämpa praktiska färdigheter i enskilda moduler och slutföra ett självständigt forskningsprojekt. Som Arden-student kan du dra nytta av resurserna i vår dedikerade karriärportal:

 • CV-byggare
 • Intervju simulator
 • Global sökmotor
 • Arbetsgivares råd
 • Bonus affärskunskaper kurser

Tillämpade färdigheter

När du examen med din examen från Arden University, du kommer:

 • Har visat din förmåga att lära sig och lösa problem inom ditt fokusområde
 • Ha en fördjupad förståelse för ditt ämne
 • Kunna fatta beslut om hur du ska hantera din karriärplanering som ett resultat av dina moduler
 • Ha överförbara färdigheter som maximerar din anställbarhet och karriärpotential

Top-notch online-programmering

 • Över en halv miljon böcker och tidskrifter finns tillgängliga i vårt onlinebibliotek
 • Lätt nedladdningsbart material
 • Tillgänglig på alla enheter, även offline
 • I din egen takt studera innehåll

Vad är 184044_manservice700.jpg

Campus funktioner

Att studera online ger dig full kontroll (plus att det är billigare).

När du har blivit inskriven kommer du att studera din examen genom ilearn, vår digitala lärplattform och universitetscampus i molnet. Dessutom får alla som studerar hos oss en gratis prenumeration på Microsoft Office 365.

ilearn, ditt virtuella klassrum

 • Full tillgång 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året
 • Studera hemma, på pendlingen till jobbet eller över en kaffe. Det finns inga begränsningar för när och var du kan lära dig.
 • Över en halv miljon böcker, tidskrifter och resurser, på vilken enhet som helst, när som helst.
 • Engagera och nätverka med i vår onlinegemenskap, Unitu.

Utmärkt studentstöd

 • En-till-en-stöd med handledare
 • Framgångstränare
 • Valfria workshops för akademiska färdigheter
 • Ordinarie kontorstid online
 • 24/7 tillgång till konfidentiella resurser för mental hälsa, såsom Togetherall
 • Karriärcenter med dedikerat karriärteam för att förbereda ditt CV och jobbansökningar
 • Över 80 lärare och supportpersonal som är dedikerade till din framgång
 • Engagera och nätverka med i vår onlinegemenskap, Unitu.

  Studentberättelser

  Stipendier och finansiering

  Regionalt erbjudande, för utvalda länder

  • 25% minskning av avgifterna för grundutbildningar.
  • 40% minskning av avgifterna för forskarutbildningar.
  • Det regionala stipendiet är öppet för invånare i berättigade länder - fråga om fullständiga villkor.

  Early Bird Erbjudande

  Arden UniversityS Early Bird Offer ger internationella studenter som studerar en av våra grundår, grund- eller forskarutbildningskurser online möjlighet att få £1,000 rabatt på sina studieavgifter. Allt du behöver göra är att accepteras på din kvalificerade kurs och betala innehavsavgiften före tidsfristen. Det är så enkelt som det. Observera att Early Bird-erbjudandet inte kan användas med påfyllningsprogram eller korta kurser, och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Villkor gäller, vänligen fråga efter datum och detaljer.

  Finansieringsalternativ

  På Arden anser vi att kostnaden inte bör hindra dig från att tjäna en värdefull utbildning. Våra utbildningsprogram kostar mindre än den genomsnittliga brittiska kvalifikationen, men vi upprätthåller en konkurrenskraftig akademisk standard för högre utbildning.

  Vi erbjuder flexibla finansieringsalternativ för våra program för att säkerställa att studenter kan fokusera på sina studier, snarare än stress över ekonomin. Dina kursavgifter bestäms utifrån din bostadsort, och vilken typ av program du studerar.

  Alumnstatistik

  Antagningar

  Att ansöka är gratis och enkelt

  Börja här med att fråga så kommer en av våra utbildningsrådgivare att kontakta dig för att guida dig genom din ansökningsprocess, så att den blir tydlig och smidig som möjligt.

  Icke-standard inträdesalternativ

  Om du är intresserad av att studera ett av våra program men inte uppfyller de akademiska standardkraven, kan du vara berättigad att ansöka via vår icke-standardiserade inträdesväg, som tar en mer holistisk syn på dina kvalifikationer och yrkeserfarenhet under din ansökningsgranskning bearbeta.

  English Language Requirements

  Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

  Frågor