Keystone logo
Arden University

Arden University

Arden University

Introduktion

Gå med i Arden, det snabbast växande universitetet i Storbritannien

På Arden University tror vi att alla, överallt har rätt att få de livs- och karriärfördelar som högre utbildning kan ge. Vi är dedikerade till att göra universitetsupplevelsen bekväm och tillgänglig för ambitiösa och motiverade människor som dig, vilket är anledningen till att vi är det snabbast växande universitetet i Storbritannien*.

Vårt uppdrag är att koppla vuxna elever som du med studiemöjligheter på högre utbildning som ger dig de verktyg du behöver för att uppfylla dina karriär- och livsmål. Vi utmanar konventionella uppfattningar om examensstudier genom att tillhandahålla flexibla yrkeskurser med scheman och inlärningsalternativ som passar dina livsåtaganden.

*Fler förstaårsstudenter i Storbritannien under 2015-2021 än något annat universitet (HESA-data)

Regionalt erbjudande

Vi lanserade nyligen ett specialerbjudande som tillåter invånare och medborgare i mer än 115 länder att få 25 % rabatt på sina grundkursavgifter, eller 40 % rabatt på forskarkursavgifter när du väljer att studera online! Fråga nedan för fullständig information. Arden University ","author_url":"","källa":""}" />

189690_Facebook-CoverPhoto-820x312-GREEN.jpeg

ackrediteringar

Som en del av vårt engagemang för excellens i undervisning och kontinuerlig kvalitetsförbättring av innehållet vi levererar på våra kurser, har Arden University kurser uppnått ackreditering och certifiering från många av Storbritanniens mest erkända och respekterade professionella branschorgan. Genom att involvera alumner, branschexperter och föreläsare i skapandet av vårt kursmaterial, betyder det att du lär dig viktiga praktiska färdigheter, mycket värdefulla på arbetsplatsen.

Alla våra program är QAA-godkända och ett brett utbud av våra program är ackrediterade av professionella organ som Chartered Management Institute (CMI), British Psychological Society (BPS) och Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) och mer än 20 andra ackrediterande yrkesorgan. Dessa ackrediteringar är inte bara ett kvalitetsstämpel; de är eftertraktade av arbetsgivare och hjälper dig att komma framåt i din karriär genom att sticka ut och maximera dina framtidsutsikter.

Varför studera med Arden?

Fokusera på anställbarhet

Våra onlineprogram är utformade med din karriär i åtanke. Våra handledare är investerade i din framgång både i och utanför våra kurser, och våra program inkluderar möjligheter att tillämpa praktiska färdigheter i individuella moduler och slutföra ett oberoende forskningsprojekt. Som Arden-student kan du dra nytta av resurserna i vår dedikerade karriärportal:

 • CV-byggare
 • Intervju simulator
 • Global sökmotor för jobb
 • Arbetsgivarråd
 • Bonuskurser i affärskunskaper

Tillämpade färdigheter

När du har examen från Arden University kommer du att:

 • Har visat din förmåga att lära och lösa problem inom ditt fokusområde
 • Ha en djupgående förståelse för ditt ämne
 • Kunna fatta ett beslut om hur du ska hantera din karriärplanering som ett resultat av dina moduler
 • Har överförbara färdigheter som maximerar din anställningsbarhet och karriärpotential

Online-programmering i toppklass

 • Över en halv miljon böcker och tidskrifter finns tillgängliga i vårt onlinebibliotek
 • Lätt nedladdningsbart material
 • Tillgänglig på alla enheter, även offline
 • Studieinnehåll i din egen takt

184044_manservice700.jpg

Campus funktioner

Att studera online ger dig full kontroll (plus att det är billigare).

När du har blivit inskriven kommer du att studera din examen genom ilearn, vår digitala lärplattform och universitetscampus i molnet. Dessutom får alla som studerar hos oss en gratis prenumeration på Microsoft Office 365.

ilearn, ditt virtuella klassrum

 • Full tillgång 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året
 • Studera hemma, på pendlingen till jobbet eller över en kaffe. Det finns inga begränsningar för när och var du kan lära dig.
 • Över en halv miljon böcker, tidskrifter och resurser, på vilken enhet som helst, när som helst.
 • Engagera och nätverka med i vår onlinegemenskap, Unitu.

Utmärkt studentstöd

 • En-till-en-stöd med handledare
 • Framgångstränare
 • Valfria workshops för akademiska färdigheter
 • Ordinarie kontorstid online
 • 24/7 tillgång till konfidentiella resurser för mental hälsa, såsom Togetherall
 • Karriärcenter med dedikerat karriärteam för att förbereda ditt CV och jobbansökningar
 • Över 80 lärare och supportpersonal som är dedikerade till din framgång
 • Engagera och nätverka med i vår onlinegemenskap, Unitu.

Ardens onlinestudieläge öppnar dörren till sitt campus i molnet. Studenter använder iLearn, det virtuella personliga klassrummet, som rymmer över en halv miljon böcker och tidskrifter för forskning och lärande, tillsammans med lätt nedladdningsbart material för alla enheter. Alla dina resurser finns här på ett ställe, inklusive karriärstödstjänster, uppdrag och kursmaterial.

Dessa kurser erbjuds 100 % online, så att du kan behålla din karriär och ditt familjeliv medan du studerar.

  Studentberättelser

  Stipendier och finansiering

  Regionalt erbjudande, för utvalda länder

  • 25% minskning av avgifterna för grundutbildningar.
  • 40% minskning av avgifterna för forskarutbildningar.
  • Det regionala stipendiet är öppet för invånare i berättigade länder - fråga om fullständiga villkor.

  Early Bird Erbjudande

  Arden UniversityS Early Bird Offer ger internationella studenter som studerar en av våra grundår, grund- eller forskarutbildningskurser online möjlighet att få £1,000 rabatt på sina studieavgifter. Allt du behöver göra är att accepteras på din kvalificerade kurs och betala innehavsavgiften före tidsfristen. Det är så enkelt som det. Observera att Early Bird-erbjudandet inte kan användas med påfyllningsprogram eller korta kurser, och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Villkor gäller, vänligen fråga efter datum och detaljer.

  Finansieringsalternativ

  På Arden anser vi att kostnaden inte bör hindra dig från att tjäna en värdefull utbildning. Våra utbildningsprogram kostar mindre än den genomsnittliga brittiska kvalifikationen, men vi upprätthåller en konkurrenskraftig akademisk standard för högre utbildning.

  Vi erbjuder flexibla finansieringsalternativ för våra program för att säkerställa att studenter kan fokusera på sina studier, snarare än stress över ekonomin. Dina kursavgifter bestäms utifrån din bostadsort, och vilken typ av program du studerar.

  Arden University erbjuder partiella stipendier till invånare i ett brett spektrum av länder över hela världen när de väljer att studera online. Detta stipendium ger en 25% minskning av avgifterna för grundutbildningsprogram och en 40% minskning av terminsavgifterna för forskarutbildning.

  Detta stipendium är öppet för alla invånare i berättigade länder.

  Alumnstatistik

  Antagningar

  Att ansöka är gratis och enkelt

  Börja här med att fråga så kommer en av våra utbildningsrådgivare att kontakta dig för att guida dig genom din ansökningsprocess, så att den blir tydlig och smidig som möjligt.

  Icke-standard inträdesalternativ

  Om du är intresserad av att studera ett av våra program men inte uppfyller de akademiska standardkraven, kan du vara berättigad att ansöka via vår icke-standardiserade inträdesväg, som tar en mer holistisk syn på dina kvalifikationer och yrkeserfarenhet under din ansökningsgranskning bearbeta.

  Varför studera på Arden University

  Arden är världsledande inom onlineutbildning. De erbjuder oöverträffad support, inklusive en-till-en bokningsbara sessioner med akademisk personal och valfria virtuella kaffesessioner för att lära känna dina föreläsare och klasskamrater.

  Denna rika onlinegemenskap innehåller också studentkonferenser som hålls virtuellt, där du kan nätverka, presentera din forskning och intresseområden och skapa värdefulla professionella kontakter.

  Studenter kommer också att dra nytta av gästföreläsare från sin bransch för att dela insikter från arbetsplatsen, för att se till att din utbildning direkt översätts till färdigheter för din karriär.

  Utmärkelser och ackrediteringar

  Chartered Management Institute (CMI)

  Ackrediterad

  Association for Project Management (APM)

  Ackrediterad

  British Psychological Society (BPS)

  Ackrediterad

  Association of Chartered Certified Accountants (ACCA)

  Ackrediterad

  Chartered Institute of Marketing (CIM)

  Ackrediterad

  Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD)

  Ackrediterad

  Campusliv och faciliteter

  Valfria studiekunskapsworkshops och bokningsbara en-till-en-sessioner utformade för att fullt ut stödja dig på din akademiska resa, hjälpa dig att uppnå dina mål och se till att du får ut det mesta av din tid på Arden.

  Peer-guider som redan har studerat ditt kursmaterial och är här för att dela med sig av sina erfarenheter och hjälpa dig att lyckas med livet på universitetet.

  Regelbundna kontorstider online för att få kontakt med dina handledare och ställa alla frågor du kan ha angående ditt kursmaterial.

  Dedikerat karriärutvecklingscenter, för att hjälpa studenter att förfina sitt CV, öva på intervjuprocessen och spåra deras drömjobb.

  Stort onlinebibliotek med över en halv miljon resurser som kan nås var som helst, på vilken enhet som helst, även offline.

  Att studera online har fört dig närmare dina kamrater och föreläsare än någonsin via iLearn, ditt onlineklassrum. Du kommer att ha möjlighet att delta i virtuella fikaförmiddagar med dina medstudenter och föreläsare där du kan få din röst hörd och frågor besvarade i en avslappnad och välkomnande miljö.

  Du kan gå med i årliga studentkonferenser, som hålls praktiskt taget så att alla kan delta, där du kan presentera dina aktuella och forskningsintressen, visa upp ditt arbete och skapa värdefulla professionella kontakter.

  Det finns också regelbundna kontorstider online för att få kontakt med dina handledare och ställa alla frågor du kan ha angående ditt kursmaterial.

  Arden University är bland de 10 bästa länderna för utlandsstudier

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2021 badge

  English Language Requirements

  Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

  Platser

  • Coventry

   1A Brandon Lane Coventry CV3 3RD, , Coventry

  • London

   London, Storbritannien

  • Birmingham

   7 Hill Street Birmingham Study Centre Centre City, B5 4UA, Birmingham

   • Manchester

    Linley House 2Nd Floor, Dickinson Street, M1 4LF, Manchester

    Frågor