Introduktion till livsmedelsbearbetning och konservering
Online
VARAKTIGHET
3 up to 4 Hours
SPRÅK
Engelsk
TEMPO
Heltid, Deltid
ANSÖKNINGSTIDEN
Sista ansökningsdag för begäran
TIDIGASTE STARTDATUM
Begär tidigaste startdatum
STUDIEAVGIFTER
Begär studieavgifter
STUDIEFORMAT
Distansutbildning
* gratis kurs
Introduktion
Denna kurs i livsmedelsbearbetning lär ut olika aspekter av bearbetning, bryningsreaktioner, bestrålning och frystorkning.
Denna kostnadsfria onlinekurs för bearbetning och konservering av livsmedel ger en kort förklaring av livsmedelsstruktur och förändringar som inträffar i livsmedel under bearbetning, nya och framväxande teknologier för bearbetning och värdetillförsel av livsmedel, tillverkning av livsmedel, konservering och förlängning av hållbarhet av färskvaror. Lär dig också vattnets roll i mat och dess inverkan på livsmedlets hållbarhet och viktiga aspekter av livsmedelsreaktioner.
Denna gratis onlinekurs inkluderar:
- 3-4 timmars lärande
- CPD-ackreditering
- Slutlig bedömning
Alison-certifikat
Alla Alison-kurser är gratis att registrera sig för att studera och slutföra. För att framgångsrikt slutföra denna Certificate -kurs och bli en Alison Graduate måste du uppnå 80 % eller mer i varje kursbedömning. När du har slutfört denna certifikat -kurs har du möjlighet att skaffa ett officiellt certifikat , vilket är en stor sätt att dela din prestation med världen.
Ditt Alison certifikat är:
- Perfekt för att dela med potentiella arbetsgivare
- Perfekt för ditt CV, professionella sociala medieprofiler och jobbansökningar.
- En indikation på ditt engagemang för att ständigt lära sig, höja färdigheter & uppnå höga resultat.
- Detta är ett incitament för dig att fortsätta stärka dig själv genom livslångt lärande.
Alison erbjuder 3 typer av certifikat för genomförda certifikatkurser:
- Digitalt certifikat : ett nedladdningsbart certifikat i PDF-format omedelbart tillgängligt för dig när du slutför ditt köp.
- certifikat : en fysisk version av ditt officiellt märkta och säkerhetsmärkta certifikat
- Inramat certifikat : en fysisk version av ditt officiellt märkta och säkerhetsmärkta certifikat i en snygg ram.
Slutför denna CPD-ackrediterade kurs & Få ditt diplom !
Certifiera dina färdigheter
Ett CPD-ackrediterat Alison-diplom/certifikat intygar de färdigheter du har lärt dig
Skilja sig från mängden
Lägg till din Alison-certifiering i ditt CV och håll dig före konkurrenterna
Avancera i din karriär
Dela din Alison-certifiering med potentiella arbetsgivare för att visa upp dina färdigheter och förmågor
Galleri
Programresultat
What You Will Learn In This Free Course
- Identifiera de olika faktorerna som påverkar kvaliteten på livsmedel under bearbetning och lagring
- Diskutera principerna för konservering och bearbetning av livsmedel och syftet med alla livsmedelskonserveringsprocesser
- Identifiera aspekter av livsmedelsreaktioner som normalt inträffar i stärkelseinnehållande livsmedel
- Identifiera faktorerna som påverkar förstörelse av livsmedel och traditionell matkonserveringsteknik
- Diskutera betydelsen av reaktioner i mat
- Identifiera de förändringar som kan uppstå i många livsmedel när de utsätts för olika förhållanden under bearbetning, hantering eller lagring
- Erkänn proteinmatens funktionella egenskaper
- Identifiera de faktorer som påverkar denatureringsprocessen
- Diskutera betydelsen av reaktioner i mat
Knowledge & Skills You Will Learn
- Food Technology
- STEM