Keystone logo
Alef Trust

Alef Trust

Alef Trust

Introduktion

Uppkopplad. Aldrig distant.

Vi utbildar oss genom ett unikt online-tillvägagångssätt, som ger 1 till 1 virtuell undervisning och vägledning. Vi fokuserar på områdena transpersonell psykologi, medvetenhetsstudier, andlighet och tillämpning av transpersonella principer inom akademisk, professionell och personlig utveckling. Vi samarbetar med International Transpersonal Association och Scientific and Medical Network för att leverera en helhetlig och integrerad inlärningsupplevelse till största möjliga publik.

Vårt 100 % online MSc forskarutbildningsprogram, som startar årligen i september, samlar människor från hela världen som arbetar på olika professionella arenor. Vår internationella lärandegemenskap inkluderar coacher, terapeuter och rådgivare, såväl som hälso- och utbildningspersonal och personer från många andra yrken.

Alef Trust

116797_LLatBBNov182.jpeg

Alef Trust är en ideell organisation grundad av professor (Brian) Les Lancaster och Dr. Jessica Bockler. Professor Lancaster är emeritusprofessor i transpersonell psykologi vid Liverpool John Moores University (LJMU) i Storbritannien; Associated Distinguished Professor of Integral and Transpersonal Psychology vid California Institute of Integral Studies; och hedersforskare vid Centre for Jewish Studies vid Manchester University. Han är för närvarande styrelseledamot i Association for Transpersonal Psychology och har tidigare varit ordförande för Transpersonal Psychology Section i British Psychological Society och ordförande för International Transpersonal Association. Förutom ett flertal artiklar och kapitel i kollegors böcker, inkluderar professor Lancasters publicerade verk: Mind, Brain and Human Potential, vinnare av ett vetenskapligt och medicinskt nätverk för bästa bokpris; Kabbalans väsen; och, Tillvägagångssätt till medvetande: Äktenskapet mellan vetenskap och mystik.

116720_JessicaBockler.jpeg

Dr.Jessica Bockler är en tillämpad teaterpraktiker och en transpersonell psykolog. Hon har doktorsexamen i psykologi från Liverpool John Moores University. I sin forskning utforskade hon "Theatre as Transformative Practice", genom att undersöka skådespelarens hantverk som ett fordon för (trans) personlig tillväxt och utveckling. Dr Bockler är också en sesamutövare, utbildad i användningen av berättelse, drama och movmeent som ett fordon för att arbeta med själen. Hon är direktör för kreativa alternativ, en arts- och mentalhälsovård som arbetar i Merseyside, Storbritannien, och hennes forskningsintressen inkluderar kroppsdynamik och somaticepsykologi, kreativ konfliktlösning, jungens psykologi och ritualpsykologi.

Les och Jessica är djupt involverade i alla aspekter av undervisning och inlärning vid Alef Trust . De lär varje del av MSc-programmet och de personligen källar de mest framstående fakultetsmedlemmarna för att leda specifika moduler.

Vi har en verkligt global gemenskap av studenter, handledare och studenter. Studenter tillämpar sitt lärande på alla livsområden, inklusive terapeutiska, miljömässiga, sociala, affärsmässiga och personliga utvecklingssammanhang. Vi erbjuder också Open Learning-möjligheter till människor runt om i världen som vill studera enbart för personlig berikning. Våra öppna elever har tillgång till samma högkvalitativa resurser som våra forskarstuderande och de utgör en integrerad del av vårt lärande samhälle. Vi inbjuder dig varmt att gå med i vårt samhälle med förändringselever. Nick Theo, vår programchef och registrator skulle gärna prata med dig om dina alternativ för att gå med i MSc-programmet.

Visumkrav

Eftersom Alef Trust s MSc i medvetande, andlighet och transpersonell psykologi är helt online finns det inga krav för resor, och därför är ett visum inte nödvändigt. Dessutom kan Alef Trust inte erbjuda visum till någon av våra elever.

Studentberättelser

Platser

  • Metropolitan Borough of Wirral

    Somersby, Dibbinsdale Road, Bromborough, CH63 0HJ, Metropolitan Borough of Wirral

Frågor