Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
AILIT

AILIT

AILIT

Introduktion

Styrka morgondagens ledare, idag!

Påskynda din karriär med AILIT certifikatprogram online.

Om du vill få en högre position i ditt företag eller starta ett eget företag är våra ackrediterade program för online-certifikat här för att hjälpa dig i din strävan efter framgång.

American Institute of Leadership, Innovation and Technology ( AILIT ) har samarbetat med ett antal världsledande affärs- och IT-experter inom olika områden för att förse dig med utbildningsresurser online, till skillnad från andra.

Vi uppdaterar ständigt våra kurser och arbetar med yrkesverksamma inom branschen för att stödja dig och ge dig tillgång till allt du behöver för att påskynda din karriär.

Ackrediterade certifieringsprogram online

Vi ser till att du går snabbare och lär dig nya färdigheter mer effektivt än någonsin tidigare utan att behöva störa din arbetsdag.

Onlinecertifikatkurser för att uppgradera dina färdigheter på C-nivå

Ta steget upp till seniorroller med utbildningsprogram för ledare och certifikatkurser online som säkerställer att du är ett steg före dina kamrater när det betyder mest.

Flexibel inställning till online-certifieringskurser

Få tillgång till våra online-certifieringskurser var som helst och när du föredrar. Vi kommer att anpassa dig efter dina behov och se till att du alltid är ett steg före.

Påskynda din karriär med ackrediterad onlineutbildning

Första steget att lyckas är att ha en stark vilja, och det andra är att hitta en bra lärare. Ta reda på vad som driver dig och lämna resten till våra professorer.

E-certifikat för nästa generations ledare

Att delta i våra online certifikatklasser hjälper dig att skaffa beprövade ledarskapstekniker för att ta ditt företag till nästa nivå.

Vad gör AILIT Online-certifikat unikt

Oavsett om det är förbättring av lagdynamik, komplexa förhandlingar eller din egen karriärutveckling, kommer våra ackrediterade online certifikatkurser att låta dig nå dina mål på nolltid.

Vårt uppdrag

American Institute of Leadership, Innovation and Technology ( AILIT ) uppdrag är att ge ledare med kunskap, innovation och akademisk spetskompetens.

Vi utvecklar och deltar i partnerskap med främsta institutioner för att ytterligare förbättra studerandes och vårt samhälls utbildningsupplevelser.

Vår vision

Vår vision är att erbjuda snabb och omfattande onlineutbildning som gör det möjligt för affärspersoner, ledare och chefer att lära sig nya färdigheter var som helst i världen.

Genom att tillhandahålla mycket tillgängligt expertinnehåll ger vi dig kontroll över din egen utbildning och professionella utveckling som aldrig tidigare.

Våra värderingar

Integritet: Våra fakultetsmedlemmar utvecklade ett utbildningsprogram online för att säkerställa att allt vi levererar är av högsta kvalitet och att de senaste standarderna respekteras.

Tillgänglighet: Våra utbildningsresurser online är öppna för alla som vill utöka sina yrkeskunskaper och uppnå omedelbar framgång.

153870_pexels-photo-5198249.jpeg

AILIT Online-fördelen

  • Vi anpassade vår inställning till utbildning online så att du har tillgång till allt du behöver för att förbättra din karriär. Din professionella utveckling är vår högsta prioritet.
  • Genom vårt online-träningsprogram kan du lära dig nya färdigheter utan att avbryta ditt befintliga schema eller försumma dina personliga behov.
  • Det snabba livet i det moderna samhället kräver en flexibel och mycket anpassningsbar inställning till lärande och det är precis vad vi är redo att erbjuda dig.

Vår fakultet

AILIT blev verklighet tack vare våra lojala professionella fakultetsutbildare, samt företagsledare och experter som bestämde sig för att delta i vår vision och tillåta oss att skapa ett av de bästa onlineutbildningar som för närvarande finns.

Platser

  • Miami

    333 Southeast 2nd ave suite 2000, 33131, Miami

    Frågor