Keystone logo
Acudemy

Acudemy

Acudemy

Introduktion

Enkel, effektiv

Acudemy är en utbildningsleverantör baserad i centrala London som specialiserat sig på ackrediterade och skräddarsydda kurser. Populära kurser vi täcker inkluderar bokföring

106224_pexels-photo-1438072.jpeg

Vilka vi är

Acudemy Ltd är ett träningscenter baserat i centrala London som specialiserat sig på ackrediterad och skräddarsydd utbildning för småföretag och privatpersoner.

Upprättad av professionella revisorer och företagsledare Entreprenörs önskan att höja och bredda deltagandet och uppnåendet av människor inom branschen och därigenom bli en värdefull resurs för arbetsgivare.

Acudemy erbjuder ackrediterade och skräddarsydda kurser i populära affärskategorier som bokföring och finans, försäljning och marknadsföring och projektledning. Vi erbjuder kurser på kort sikt, helgkurser och intern utbildning på vårt London-träningscenter eller på en plats du vill ha.

Vårt uppdrag

Med ett team bestående av yrkesverksamma och seniorföretagare är vårt uppdrag att möjliggöra och uppmuntra människor inom branschen att delta i utbildning och maximera sina prestationer. En otvetydigt värdefull resurs för alla typer av företag, vårt namn kommer i själva verket att kopplas till överlägsen träning.

Acudemy Training fungerar enligt en etos baserad på strikta värden.

Träningsvärden

  • Att ge deltagare en miljö som kommer att bemyndiga dem samtidigt som de utvecklar sina färdigheter
  • Att fungera som en katalysator för effektiva partnerskap mellan arbetsgivare och anställda
  • Belöna engagemang, engagemang och ansträngning genom att erbjuda bästa utbildning i klass
  • Åtagit sig att uppfylla kundernas behov och hantera förväntningarna hos både elever och arbetsgivare
  • Arbetar i enlighet med bästa praxis
  • Firande av andras framgångar

Våra träningsprogram är utformade för att bemyndiga eleverna, så att de kan uppnå sina pedagogiska och karriärmål. Vi bygger ljusa futures genom att underlätta deltagarna med kompetensen att skapa en unik kombination av fördelar för sig själva och deras arbetsgivare.

106226_pexels-photo-1153213.jpeg

varför välja oss

Sedan 2013 har Acudemy Training tillhandahållit ackrediterad och skräddarsydd utbildning inom specialiteter som redovisning och ekonomi, ledarskap och ledning. Här är tre små saker som gör träning med Acudemy special.

Uppnå dina karriärmål

Vår service är speciellt utformad för att göra det möjligt för individer att uppnå sina pedagogiska och karriärmål genom att använda vår praktiska träningsprogrammet, som är uppbyggd för att uppmuntra deltagarna att vidareutveckla sin teoretiska kunskap via en praktisk tillämpning.

Perfekt för dem som vill utveckla sin egen utveckling.

Flexibel

Vårt fokus är mycket på att erbjuda flexibla inlärningsmöjligheter inom mindre grupper, vilket garanterar maximal interaktion och deltagande av kandidater. Vi tar också tid att övervaka våra kostnader, eftersom en av våra styrkor ser till att våra kurser är prisvärda av alla karriärdrivna kandidater, oavsett deras kunskapsnivå eller erfarenhet.

Exceptionell support

Vårt erfarna team är alltid till hands för att hjälpa. Våra exceptionella nivåer av stöd och vägledning betyder att när du behöver råd eller uppmuntran kommer vi att vara där vid din sida. Oavsett om du vill förbättra dina karriärmöjligheter, få den kampanjen, gå tillbaka till jobbet eller helt enkelt sticka ut från mängden, kan Acudemy hjälpa dig som ingen annan kan.

106225_pexels-photo-1096773.jpeg

Platser

  • London

    Acu Empire House, Grays Inn Road,225, WC1X 8RH, London

Frågor