Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
ACADGILD

ACADGILD

ACADGILD

Introduktion

AcadGild Är en teknikutbildningsstart, grundad av IT-branschpersonal från IIT / IIM. Vi strävar efter att skapa ett ekosystem för kompetensutveckling, där människor kan lära av mentorer och från varandra.

Vår tro

Vi anser att mjukvaruutveckling kräver högt specialiserade färdigheter, som är bäst lärd med vägledning från erfarna utövare. Online-video eller klassrumsformat är dåliga ersättare för att bygga verkliga projekt med hjälp av en dedikerad mentor.

Vår vision

Att undervisa hands-on, färdiga mjukvaruprogrammeringskunskaper globalt, i små satser på 3-5 studenter med hjälp av industrins experter.

Vår mission

Vårt uppdrag är att få tillgänglig, prisvärd, engagerande och högeffektiv kvalitetsutbildning till världen. Vi tror att högre utbildning är en grundläggande mänsklig rättighet, och vi strävar efter att ge våra studenter möjlighet att utveckla sin utbildning och karriär.

Hur det fungerar

  • 24x7 TEKNISK STÖD
  • KONTINUELL MENTORERING OCH GUIDANCE

KONTROLLERAS

Att skriva in i ditt val är väldigt enkelt. Ange bara dina grundläggande detaljer, välj en betalningsplan, betalar, och du är redo att börja.

START DITT SESSIONER

Varje kurs har ett fast antal timmar och ett förutbestämt antal mentormöten varje vecka.

Börja arbetet med dina projekt

Vid denna tidpunkt går du igenom de praktiska aspekterna av det du lär dig och får praktisk erfarenhet genom att arbeta med projekt.

FÅ EN BONUS VECKA AV JOBBBEREDNING

Du har nu kompetensen, men du måste övertyga potentiella arbetsgivare om att du är perfekt kandidat.

MOTTAGA VÄLLEVÄRDA ACCOLADER

Det här är när du ser frukterna av ditt arbete. Du har gjort mycket hårt arbete för att slutföra kursen och du har till och med en projektportfölj att visa upp.

Platser

  • Walnut

    340 S Lemon Ave #9212, 91789, Walnut

Frågor