PhD i kulinariska ledningen
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Nyckelinformation
Campus läge
Zurich, Schweiz
språk
Engelsk
Studieformat
Distansutbildning
Varaktighet
3 år
Takt
Heltid, Deltid
Studieavgifter
EUR 3 460 *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
* Totalkostnad
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
3 TOP UNIVERSITETER = 1 EUROPEISKA DOKTORATET
Alla studenter har förutom ABMS Schweiz doktorsexamen en gemensam doktorsexamen med universitetet i Dąbrowa Górnicza (WSB) och Taras Shevchenko National University (KNU). ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeiskt offentligt universitet grundat för 200 år sedan och rankat bland topp 500 universitet i världen.
3 översta europeiska universitet = bästa virtuella / online-programmet = 1 topp europeisk doktorgrad SCHWEIZ + EU + TOP RANKED 500
Culinary utbildning är ett viktigt område, som kan ge dig mer information om några av de tekniker som ytterligare kan förbättra färdigheter samt kunskap. PhD i Culinary Management är något, mot vilket majoriteten av kockar i modern tid ser. Om du vill titta utanför ramen för kök för att hantera olika mat relaterade teorier, livsmedelssäkerhet, hygien, produktion av livsmedel i stor skala, hospitality management etc. då är det examen som kan ge dig några starka resultat. Det finns några viktiga punkter som är relaterade med denna kompetens och nedan kommer vi att diskutera några av dem så att du kan få en bättre förståelse
- Efter att ha tagit denna examen kan du ta en viktig pedagogisk roll och kan bli en professor i måltidskunskap. Du kommer att få mer information på detta område och kan fungera som guider och stöd för den moderna studenter.
- Efter att ha tagit din PhD i Culinary Management kan du också få en bättre position för att hantera utmaningar som står inför när du sitter på en verkställande inlägg.
- Du kan också få en konkurrensfördel och fler karriärrelaterade möjligheter öppnas.
Du kommer att behöva studera nedanstående ämnen i utbildningen
- Matlagning
- Säkerhet och sanitet
- Meny Creation och planering
- NÄRING
- Matproduktion
- mat Inköp
- sysselsättning Hantering
- Vin och dryck tjänster
- Livsmedelsvetenskap
- Human Resource Management
- KVALITETSKONTROLL
- Kostnadskontroll
Detta program motsvarar EQF (europeisk referensram för kvalifikationer) Nivå 8 - doktorsnivå.
Detta program motsvarar 180 högskolepoäng
Hur länge ska vara min avhandling?
Vanligtvis från 60.000 - 100.000 ord, är studenter tillåtet att ha 10% mindre eller mer.
Har du nämner på doktorsexamen på nätet eller distans?
Nej.
Kan jag använda titeln?
Vi har bett de schweiziska myndigheterna om titeln, och deras svar var (Eleverna får använda titeln de fick från skolan)
Finns det en "avhandling försvar"?
Ja, och vi rekommenderar eleverna att göra det i Schweiz men det kan göras på nätet också, du behöver kamera och mikrofon.
Studie Språk: denna studie program undervisas helt på engelska. Vi har 4 intag per år: januari, april, juli och oktober
Är ABMS Ackrediterade av ett erkänt europeiskt ackrediteringsorgan?
Ja, ABMS är tillåten, valideras, certifierad, ackrediterade och en institutionell medlem i över 50 offentliga / privata organisationer.
Förkunskapskrav
- Längd: 1 års studie + avhandling (uppsats tar i genomsnitt 2 år)
- Ålder: Minimiålder 25 år
- Tidigare studie: magisterexamen eller motsvarande
- Engelska nivå: IELTS eller motsvarande (endast för studenter från icke-engelskspråkiga länder eller elever som inte studerar på engelsktalande skola)
- Studie Metod: 100% Internet / Distans
- Kostnad: 24900 euro (för hela utbildningen)
Notera: Studieavgift ingår inte ansökan och bokningsavgift (för att garantera dig en studieplats) på 240 Euro (engångsbetalning och återbetalas ej).
Moduler:
För doktorsexamen är din avhandling den viktigaste delen, måste du skriva hela avhandlingen om "Culinary Management" med en av våra handledare.
Följande moduler du kommer att studera under det första året:
- Global Management
- Strategic Management och ledarskap
- Projektledning
- Strategiska Information System Analyser
- Redovisning och finansiering
- Research Methods
- Electronic Research Methods
- Dynamiska hemsidor
Om skolan
Frågor
Liknande kurser
International Master i Food and Beverage Management Online
- Italy Online, Italien
Executive Master i hotellhantering, cateringföretag och mat & dryck
- Madrid, Spanien
- Barcelona, Spanien + 1 Mer
Högre kurs i ledning av catering- och mat- och dryckesföretag
- Madrid, Spanien
- Barcelona, Spanien + 1 Mer