13 Hantering av mat och dryck degrees found
- Livsmedelsvetenskap
- Mat och dryck-verksamheter
- Hantering av mat och dryck
- Europa10
- Nordamerika4
13 Hantering av mat och dryck degrees found
Utvalda
CESIF
Online Master i Agri-Food Industry Management
- Madrid, Spanien
Kurs
Heltid
12 månader
Distansutbildning
Spanska
Omfattande förvaltning av en jordbrukslivsmedelsindustri representerar en enorm konkurrensfördel eftersom den tillåter: öppna nya kommersiella kanaler, öka försäljningen, förbättra konsumenternas förtroende, sälja innovativa produkter, undvika livsmedelsvarningar och kriser, minimera effekterna, förbättra produktionskostnaderna, etc.
Utvalda
Rome Business School
International Master Online in Food and Beverage Management
- Italy Online, Italien
Master
Deltid
1 år
Distansutbildning
Engelsk
Utvalda
Centennial College
Diplom i bakning och konditorkonsthantering (online)
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Diplom
Heltid
2 år
Distansutbildning
Engelsk
Centennial College : s program för hantering av bakning och konditorier bygger på grundläggande färdigheter för bakning och konditorier för att förbereda dig för en ledningsroll inom baksektorn. Oavsett om det är menydesign, inköp, planering eller utförande, bakhantering är en viktig färdighet för att konvertera din passion till affärsframgång. Du får examen med viktiga branschcertifieringar som Smart Serve, Safe Food Handlers och HLR, vilket gör dig jobbklar. Många kandidater från detta Baking and Pastry Arts-program har säkerställt anställning inom stora gästfrihetsmärken inom hotell-, resort- och restaurangindustrin samt inom storskaliga kommersiella bakningsföretag.
Utvalda
OSTELEA | Distancia
Högre kurs i ledning av catering- och mat- och dryckesföretag
- Madrid, Spanien
- Barcelona, Spanien + 1 more
Kurs
Deltid
9 månader
Blandad, Distansutbildning
Spanska
Turism är en av de mest relevanta ekonomiska aktiviteterna i den spanska ekonomin och en av de grundläggande sektorerna i landets sociala och ekonomiska utveckling. Inom sektorn är restaurangområdet, med mer än 270 000 anläggningar och 1,3 miljoner jobb, ett av de snabbast växande områdena och en av de viktigaste delarna av turistaktiviteter.
Utvalda
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
University Extension Course Revenue Management in Catering Centers
- Madrid, Spanien
Kurs
Heltid
2 månader
Distansutbildning
Spanska
Fast-track counseling
Revenue Management är en ledningsfilosofi som ökar lönsamheten för tjänsteföretag med fast kapacitet såsom hotell, flygbolag etc. Inom dessa sektorer finns idag en hög implementeringsgrad. Restaurangsektorn har mycket liknande egenskaper som dessa branscher, så dess tillämpning skulle vara mycket intressant, men dess tillämpning är ännu inte utbredd.
Utvalda
Alison Free Online Learning
Kurs i Food Service Excellence - styckning och bearbetning av kött
- Online USA
Kurs
Heltid, Deltid
1 timme
Distansutbildning
Engelsk
Lär dig standardprocedurerna för köttbearbetning och -styckning i denna gratis online Food Service Excellence - Köttskärning och -bearbetningskurs. Denna certifikatkurs lär dig om styckning och bearbetning av kött för livsmedelsbranschen. Vi studerar olika typer av kött och fågel och lägger fram terminologin som används för att diskutera dem.
Utvalda
Centennial College
Diplom i kulinarisk ledning (online)
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Diplom
Heltid
2 år
Distansutbildning
Engelsk
I programmet Culinary Management kommer du att upptäcka att oavsett om det är kreativt att designa en restaurangmeny eller planera kulinariska evenemang inom stora hotellverksamheter, arbeta med mat för att ge kulinariska upplevelser i världsklass för gästerna en av de mest givande karriärerna. Med fokus på att använda lokala matprodukter från Ontario och lära sig om säsongsbetonad matlagning kommer detta högskoleexamen att lära dig nödvändiga färdigheter och kunskaper för att skapa utsökta menyer och rätter inspirerade av globala mattrender och smaker. Du kommer också att ha examen med viktiga branschcertifieringar som Smart Serve, Safe Food Handlers och HLR, vilket gör dig jobbklar. Matlagningskonsten, blandad med skickligheten i teamledarskap och företagsentreprenörskap, kommer att säkerställa att när du tar examen från detta Culinary Management-program hittar du spännande karriärmöjligheter i den snabba, ständigt föränderliga branschen. Detta fält tar dig vart du än vill. Allt du behöver är hårt arbete, driv och passion.
Utvalda
OSTELEA | Distancia
Executive Master i hotellhantering, cateringföretag och mat & dryck
- Madrid, Spanien
- Barcelona, Spanien + 1 more
Master
Heltid
12 månader
Blandad, Distansutbildning
Spanska
Turistsektorn upplever en tid med djupgående förändringar med effekterna av globalisering, segmentering och konkurrenskraft. Inom denna miljö är hotellbranschen en av de marknader som har störst vikt.
Utvalda
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
Universitetsförlängningskurs Allergener och korskontaminering
- Madrid, Spanien
Kurs
Heltid
180 timmar
Distansutbildning
Spanska
Fast-track counseling
University Extension Course Allergener and Cross Contamination professional måste vara perfekt utbildad i denna fråga, för att garantera den totala säkerheten för alla konsumenter som har en allergi eller intolerans, samt kunna göra människor runt omkring dem medvetna om vikten av detta materia.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i specialist för systemgastronomi IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Heltid
20 månader
Distansutbildning
Tysk
Även inom systemcatering gör det stor skillnad om du är halv- eller outbildad, eller har en kvalificerad yrkeskompetens!
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Kurs i köksmästare IHK
- Germany Online, Tyskland
Kurs
Heltid
24 månader
Distansutbildning
Tysk
Kock är mer än bara en titel. Den mest traditionella av de gastronomiska magisterexamen är grunden för ett framgångsrikt inträde på chefsnivå och ledning inom hotell- och restaurangbranschen, inom kommunal catering, inom catering – men även inom industri, utbildning och många andra områden.
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
PhD i kulinariska ledningen
- Zurich, Schweiz
PhD
Heltid, Deltid
3 år
Distansutbildning
Engelsk
Culinary utbildning är ett viktigt område, som kan ge dig mer information om några av de tekniker som ytterligare kan förbättra färdigheter samt kunskap.
Agribusiness Academy
Mat
- Newcastle-under-Lyme, Storbritannien
- Birmingham, Storbritannien + 1 more
Kurs
Deltid
3 månader
Distansutbildning
Engelsk
Detta program är utformat för dem som vill bygga sin kritiska förståelse av maten
Svara på några frågor så matchar vi dig med program!
Populära examenstyper
Populära studieformat
Populära platser
Visa mindre
Online Program i Livsmedelsvetenskap Mat och dryck-verksamheter Hantering av mat och dryck
Studenter som är intresserade av att hantera en matservering operation kommer att gynnas av ett livsmedel och dryck hanteringsprogram. Klasser kan innefatta culinary matematik, produktidentifiering, livsmedelssäkerhet, inköp, sprit skulder och bankett möte och planering.