We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo

6 Online Diplom Program i Samhällsvetenskap Socialt arbete Rådgivning 2024

Filter

Filter

  • Diplom
  • Samhällsvetenskap
  • Socialt arbete
  • Rådgivning
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Diplom Program i Samhällsvetenskap Socialt arbete Rådgivning

Ett diplom är en avancerad legitimation tillgänglig på både grundutbildningen och examennivå. Studenter som tjänar ett diplom fyller vanligtvis sina studier på ett till två år och fokuserar på att bygga färdigheter för specifika karriärer.

Vad är ett diplom i rådgivning? Ofta blandar teoretiskt lärande med hands-on-applikationer, de vanliga kurser som uppträder i dessa program innehåller uttömmande recensioner av psykologiska begrepp och praxis, kritiska undersökningar av tidigare och nuvarande terapeutiska tekniker och intensiv studie av de etiska och juridiska riktlinjerna kring rådgivningssytor. Ditt program kan låta dig studera rådgivning från en toppnivå eller bedriva mer specialiserad kunskaps- och behandlingsfärdigheter inom områden som förebyggande av våld, missbruksrådgivning, äktenskapsrådgivning, familjerådgivning eller psykisk hälsorådgivning.

Terapeutisk kompetens, empati och lyssningsförmåga är avgörande för framgångsrik rådgivning, så det bör inte överraska att det här är några av de mest framstående förmågor du kan få när du studerar för ditt examensbevis. Dessa färdigheter kan hjälpa dig att förbättra dina professionella och personliga relationer samt göra det möjligt för dig att positivt påverka andras liv.

Beroende på din individuella institution och om ditt examensbevis utförs online eller i klassrummet kan dina kostnader fluktuera avsevärt. Att nå ut till dina potentiella skolor är ofta det snabbaste sättet att börja bygga din utbildningsbudget.

Rådgivande experter behövs regelbundet i det dagliga livet, vilket leder till ett potentiellt överflöd av karriärmöjligheter efter att du har tjänat ditt diplom. Branscher som kan ge de största möjligheterna till möjligheter inkluderar utbildning, hälso- och sjukvård och socialt arbete. Beroende på dina tidigare yrkesmässiga uppgifter och utbildningserfarenheter kan du vara kvalificerad för arbetsförhållanden som familjehandledare, karriärrådgivare, skolrådgivare, misshandelsrådgivare, sorgrådgivare eller professionell livscykel bland många andra.

Ett examensbevis kan utföras från platser över hela världen och finns tillgängligt i både online och på campusformat. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.