Keystone logo

2 Online Diplom Program i Ingenjörsstudier Maskinteknik Marinteknik i London, Storbritannien för 2024

Filter

Filter

  • Diplom
  • Storbritannien
  • Ingenjörsstudier
  • Maskinteknik
  • Marinteknik
  • London
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Online Diplom Program i Ingenjörsstudier Maskinteknik Marinteknik

London är huvudstad i Storbritannien, den folkrikaste regionen och där kungliga familjeliv. Det har den största koncentrationen av högre utbildning i Europa med 412 tusen studenter vid 43 universitet.

Om du är fascinerad av maritim teknik och har en talang för ingenjörskonst, kan en examen i marinteknik vara ditt kall.

Marine Engineering fördjupar sig i design, konstruktion, drift och underhåll av olika marina system. Detta omfattar framdrivning, elektriska och mekaniska system i fartyg, ubåtar, offshore-strukturer och andra marina fordon.

Under utbildningen kommer du att utforska ämnen som lägger en solid grund i tekniska principer samtidigt som du erbjuder specialiserad kunskap inom maritim teknik. Några kurser du kan förvänta dig inkluderar marinarkitektur, marina framdrivningssystem, vätskemekanik och hydraulik och marin miljöteknik. Du kommer också att få viktiga färdigheter i matematik, fysik, datorstödd design (CAD) och projektledning.

Utexaminerade av denna examen har flera olika karriärmöjligheter. Du kan arbeta som mariningenjör och använda din expertis för att designa, utveckla och underhålla marina system. Eller så kanske du ser dig själv som en sjöarkitekt som släpper lös din kreativitet för att designa och optimera marina fartyg. Kanske är rollen som Offshore Engineer glad för dig, där du bidrar till design, konstruktion och underhåll av offshore-plattformar.

Om du är fascinerad av sjöfartsteknologins värld och har en fallenhet för ingenjörskonst, kan en examen i marinteknik vara det perfekta valet.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Den genomsnittliga diplomkursen varar i ett till två år. Dessa program ger vanligtvis studenterna en möjlighet att utforska ett specifikt ämne de är intresserade av, och fokuserar ofta på studier som ger teknisk kunskap eller yrkeskunskaper.