Keystone logo

2 Online Diplom Program i Kriminalteknik 2024

Filter

Filter

 • Diplom
 • Studier i juridik
 • Straffrättsligt förfarande
 • Kriminalteknik
Studiefält
 • Studier i juridik (2)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Online Diplom Program i Kriminalteknik

  Inom två år kan de flesta examensprogram slutföras, vilket potentiellt ökar arbetsutsikterna, karriärförändringarna eller arbetskampanjerna. Högre inlärningsinstitutioner erbjuder examensbevis på olika specifika ämnen och de flesta kräver inte tidigare akademiska krav.

  Vad är ett examensbevis i rättsvetenskap? Coursework kan omfatta studier av fibrer, hår och tyger, toxikologi, identifiering av droger, glasbevis, verktygsmärken, DNA-profilering, utredning av en brottsplats, bevisuppsamling och testning, handskriftanalys, förfalskning och förfalskningar, markundersökning och rättsmedicinsk antropologi . Kriminologi kan också undervisas, inklusive kunskap om penologi, narkotikamissbruk, kön och brottslighet, kriminologiska teorier och brottslig brottslighet.

  Tolkning, analytik och tålamod är färdigheter som normalt lärs och tillämpas i den här kursen som kan hjälpa till i framtida karriärroller. Dessa färdigheter kan bidra till vidareutbildning och karriärmål samt hjälpa individer i sina roller i samhället, deras familj och allmänheten i stort.

  Att söka efter kostnaderna för att delta i ett visst examensprogram börjar med en titt på institutionens hemsida. Kostnaderna varierar av olika skäl, till exempel inskrivningsstatus och plats. På så lite som tre månader kan ett examensbevis beviljas vid vissa institutioner.

  Kandidater med examen i rättsvetenskap kan fungera som vetenskapliga laboratorie tekniker, rättsmedicinska analytiker, analytiska kemiker, toxikologer, detektiver, biomedicinska forskare, lärande laboratorie tekniker och rättsmedicinska forskare. Tillhörande karriärmöjligheter inkluderar att bli en vetenskapsförfattare, gymnasielärare, advokatkonsulent, vidareutbildningslärare, advokat, polis och universitetslärare. För företagare kan arbete som privat utredare vara ett bra karriäralternativ. Statliga myndigheter som polis, rättsmedicinska laboratorier och underrättelsetjänster söker de som är kompetenta inom rättsmedicin.

  Program som beviljar diplom finns tillgängliga lokalt, internationellt och online. För att börja söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.