Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Online Distansutbildning Diplom Program i Förvaltningsrätt i Amerikas förenta stater 2023/2024

Online Distansutbildning Diplom Program i Förvaltningsrätt i Amerikas förenta stater 2023/2024

Översikt

Vad är förvaltningsrätt?

Förvaltningsrätt är den lag som reglerar verksamheten hos administrativa myndigheter. Statliga myndighetsåtgärder kan inkludera regelverk, dom, eller verkställighet av en specifik regleringsagenda. Förvaltningsrätt anses vara en gren av offentlig rätt.

Som en lag fokuserar förvaltningsrätten på de förfaranden och processer som administrativa myndigheter använder för att utföra sina funktioner. Det omfattar också rättigheter och skyldigheter för individer och enheter som interagerar med administrativa myndigheter.

Vad är karriärer inom förvaltningsrätt?

Det finns många olika typer av jobb som faller under paraplyet av förvaltningsrätten. Förvaltningsrättsliga domare, till exempel, presider över förhandlingar och fattar beslut i administrativa tvister. Andra förvaltningsrättsliga jobb inkluderar policyanalytiker, som utvecklar och utvärderar regeringens politik; regleringsadvokater, som ger kunder råd om hur man följer statliga bestämmelser; och lobbyister, som försöker påverka regeringen på uppdrag av sina kunder.

Varför är det viktigt att studera förvaltningsrätt?

Förvaltningsrätten är viktig eftersom den styr de administrativa myndigheternas handlingar, som spelar en stor roll i vår vardag. Administrativa myndigheter ansvarar för att upprätthålla lagar och förordningar, och de har ofta ett stort utrymme för skönsmässig bedömning i hur de gör det. Som ett resultat, Att förstå förvaltningsrätten kan hjälpa oss att förstå hur dessa byråer fungerar och vilka våra rättigheter är när vi interagerar med dem.

Vad ska jag studera under min examen i förvaltningsrätt?

För att få en examen i förvaltningsrätt, du kommer sannolikt att studera ämnen som konstitutionell rätt, avtalsrätt, och civilprocess. Du kommer också att lära dig om de förfaranden och processer som administrativa myndigheter använder för att utföra sina funktioner och kommer att få erfarenhet av att bedriva juridisk forskning och skriva juridiska underlag.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Den genomsnittliga diplomkursen varar i ett till två år. Dessa program ger vanligtvis studenterna en möjlighet att utforska ett specifikt ämne de är intresserade av, och fokuserar ofta på studier som ger teknisk kunskap eller yrkeskunskaper.

Online- eller distansundervisning avser användningen av elektroniska medier och informations- och kommunikationsteknik (IKT) inom utbildning. Med onlineinlärning kan man komma åt utbildning när som helst och från vilken plats som helst med en tillgänglig internetanslutning.

Läs mer

Filter

 • Diplom
 • Amerikas förenta stater
 • Studier i juridik
 • Förvaltningsrätt
 • Distansutbildning
Studiefält
 • Studier i juridik (0)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat