Keystone logo

3 Online Diplom Program i Studier i management Detaljhandel 2024

Filter

Filter

 • Diplom
 • Studier i management
 • Detaljhandel
Studiefält
 • Studier i management (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Online Diplom Program i Studier i management Detaljhandel

  Ett diplom kan öka arbetspotentialen, kampanjer eller karriärbyte. De flesta erbjuds vid institutioner för högre utbildning och kräver inte ytterligare akademiska förutsättningar innan de deltar.

  Vad är ett examensbevis i detaljhandel? Coursework fokuserar vanligtvis på förvaltning i detaljhandeln, inklusive stadierna i detaljhandeln. Studenter kan genomföra forskning, kontrast och jämföra taktiska förhållningssätt och arbeta i team. Ämnen kan omfatta information om marknadsföring, merchandising, kundrelationer, kampanjer, lagerstyrning, försörjningskedja, affärsverksamhet, ekonomi och hantering av människor.

  Lagarbete, skriftlig kommunikation och verbal kommunikation är färdigheter som är nödvändiga i detaljhandelns värld. Chefer måste vara effektiva kommunikatörer med sina lag, men dessa färdigheter sträcker sig bortom arbete och in i samhällsförespråk, individuella liv och affärsrelationer.

  Diplom kurser varierar i längd men många kan slutföras om tre månader eller mindre. Kostnaderna varierar beroende på var, hur lång och vilken typ av institution. De flesta institutionernas webbplatser eller antagningsrådgivare har den information som behövs för att kunna fatta ett välgrundat beslut före anmälan i en examen.

  Ett examensbevis i detaljhandeln förbereder studenterna att arbeta som detaljhandelschefer, chefer och lagledare i detaljhandeln. Möjliga inträdesnivåer inkluderar prissättning och signeringskoordinator, assistent butikschef, merchandising representant och assistent köpare. Medarbetare på mellannivå och seniornivå inkluderar kontrollköpare, handelsplanerare, köpare, butikschef, butiksdirektör, divisionskonsultchef och distriktschef. Andra chefspositioner utanför detaljhandeln kan erbjuda jobb till kandidater. Ytterligare relaterade jobb inkluderar företagsledare, rekryterare, psykologer och till och med rådgivare. Vissa akademiker använder detta examen för att vidareutbilda sig i företagsekonomi, ledarskap, marknadsföring eller forskarutbildning. Diplomet ger också individerna färdigheter att driva egna företag som entreprenörer.

  Hitta en diplomkurs som passar ditt schema, intressen och ekonomi, oavsett om du är online, lokalt eller internationellt. För att börja söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.