Keystone logo
Amerikas förenta stater

Bästa universiteten för Online Program i Amerikas förenta stater 2023

Antal institutioner: 4028
  • Arlington County, Amerikas förenta stater

  Marymount är ett omfattande katolskt universitet, styrs av traditionerna i det religiösa i Marias heliga hjärta, som betonar intellektuell nyfikenhet, service till andra, och ett globalt perspektiv. En Marymount-utbildning är grundad i den liberala konsten, främjar karriärförberedelser, och ger möjligheter till personlig och professionell tillväxt. En studentcentrerad inlärningsgemenskap som värdesätter mångfald och fokuserar på hela personens utbildning, Marymount guidar det intellektuella, etisk, och andlig utveckling för varje individ.

  • Mequon, Amerikas förenta stater
  • Ann Arbor, Amerikas förenta stater

  Concordia University Wisconsin huvudcampus grundades 1881 och ligger på 200 tunnland av den vackra Lake Michigan strandlinjen i Mequon, Wisconsin. Universitetet är hem för mer än 7,000 grund- och doktorander från hela världen. Universitetet erbjuder mer än 90 grundutbildningar, 50+ examen/magisterprogram, och sex doktorsexamen i sjukgymnastik, arbetsterapi, apotek, omvårdnadspraxis, utbildning, och den nyligen lanserade doktorsexamen i företagsekonomi.

  • Boston, Amerikas förenta stater

  I mer än 100 år har Simmons satt våra elevers behov först. Genom en utbildning som kombinerar intellektuellt ledarskap med professionell förberedelse, vi hjälper eleverna att leva meningsfulla liv och bygga framgångsrika karriärer för 2000-talet.

  • Washington, Amerikas förenta stater

  A. James Clark School of Engineering vid University of Maryland fungerar som katalysator för högkvalitativ forskning, innovation och lärande och levererar ett löfte om att alla akademiker kommer att lämna redo att påverka 2000-talets stora utmaningar. Beläget bara några miles från Washington, DC, Clark School är i centrum för en konstellation av högteknologiska företag och federala laboratorier, erbjuder studenter och lärare tillgång till unika professionella utvecklingsmöjligheter med industri- och regeringspartners.

  • Richmond, Amerikas förenta stater

  Oavsett om dina karriärmål inkluderar att engagera sig i ideell verksamhet, högre utbildning, K-12, eller statliga enheter, VCU School of Education akademiska program tar lärandet till en ny nivå. Som den 16: e bästa offentliga forskarskolan och 10: e bästa online-master i utbildning baserad på US News and World Report (2023) gör vi saker annorlunda.

  • New York, Amerikas förenta stater

  Pace University är en privat institution med campus i New York City och Westchester County. Med en mångsidig studentgrupp och ett åtagande att ge studenterna en omfattande utbildning erbjuder Pace University över 100 program inom en rad olika discipliner, inklusive affärer, juridik, utbildning, hälsovetenskap och konst. Förutom sina akademiska erbjudanden, Pace University har också ett blomstrande campusliv, med många klubbar, organisationer, och friidrottslag. Med fokus på erfarenhetsinlärning och förbereda eleverna för framgångsrika karriärer, Pace ägnar sig åt att ge sina studenter nödvändiga verktyg och resurser för att uppnå sina mål.

  • Port Angeles, Amerikas förenta stater

  På Peninsula College, vår unika miljö uppmuntrar dig att utforska nya möjligheter. Högskolan är innovativ och studentcentrerad med utmärkta lärare och små klasser. Våra inlärningsfaciliteter har slående arkitektur och klassrum med avancerad instruktionsteknik och utrustning. Vi erbjuder internationella inlärningsupplevelser och är aktivt involverade i vårt lokala samhälle. Vad mer, vi erbjuder många möjligheter utanför läroplanen: mästerskapets atletiska lag, studentklubbar och aktiviteter, och en rad kultur- och konstevenemang under hela året.

  • Cambridge, Amerikas förenta stater

  Över 3000+ kurser

  • Daytona Beach, Amerikas förenta stater

  Fråga någon av våra studenter varför de valde Daytona State College, och de berättar om våra högst rankade program och grader, kvalitetsfakultet och personal som bryr sig, rikligt akademiskt stöd, en smidig övergång till universiteten, vår 12 enastående kandidatprogram, samt roliga aktiviteter på campus.

  • Chicago, Amerikas förenta stater

  University of Chicago Booth School of Business är den näst äldsta handelshögskolan i USA och den första som undervisar chefer. Som en intellektuell destination, Chicago Booth drar forskare och studenter från hela världen till sina campus i Chicago, London, och Hong Kong. Chicago Booths Executive Education-program ger personlig världsklass, live online, och onlineutbildning för globala ledare inom ämnen inklusive ekonomi, ledarskap, strategi, innovation, och ledning. Program undervisas av Booths kända MBA-fakultet och branschexperter, och införliva skolans Nobelprisvinnande forskning. Booths program ger transformativa upplevelser för ledare och deras organisationer. På Booth, du lär dig inte vad du ska tänka, men hur man tänker - du kommer fram med bestående ramar och tankesätt som hjälper dig att trivas under hela din karriär. Och genom att slutföra ett Executive Education-program går du med i Booth Executive Education-nätverket, som representerar över 27 000 chefer i 130 länder.

  • Columbus, Amerikas förenta stater

  LLM-programmet vid Ohio State Moritz College of Law är avsett för utländska juridiker och advokater för att främja juridisk utbildning och karriärmöjligheter vid en av de bästa offentliga juridiska skolorna i USA Moritz College of Law rankas #1 i Ohio och den bästa 30: e lagskolan i USA Law School är också högt rankad i ”specialitet” -program av US News& World Report: Alternativ tvistlösning- #1; Straffrätt #12-; Kontrakt/handelsrätt- #27; Konstitutionell lag - #21.

  • Washington, Amerikas förenta stater

  American University utnyttjar kraften och syftet med stipendiet, inlärning, och samhället för att påverka vår föränderliga värld. Från hållbarhet till social rättvisa till vetenskapen, AU: s fakultet, studenter, personal, och alumner är förändringsproducenter. Grundades 1893, American University är en framstående, privat institution belägen i landets huvudstad Washington, DC. Med ett konkurrenskraftigt starkt tvärvetenskapligt fokus, policydrivna akademiska program och effektfulla studentaktivister och alumner erbjuder AU mer än 135 magisterprogram, från sju skolor. Ett universitet som är tillräckligt litet för att du ska kunna känna dig sett och tillräckligt stort för att locka historiska personer till campus för att engagera vårt samhälle i viktiga frågor. American University är känt för att förbereda generationer av forskare som fortsätter att bli nationella och internationella offentliga ledare och byta agenter i hela vårt globala samhälle.

  • Mesa, Amerikas förenta stater

  Vilka är dina framtida drömmar och mål? Oavsett om du är intresserad av att lära dig engelska, tjäna en associerad examen, eller överföra till ett fyraårigt universitet, vår #1 prioritet hjälper dig att lyckas! Erkänd som en av de 150 bästa community colleges i USA, Mesa Community College är ett välkomnande, globalt samhälle som lockar studenter från nästan 60 länder runt om i världen!

  • Orlando, Amerikas förenta stater

  University of Central Florida (UCF) College of Business leder avgiften till nästa generation av företag och utbildning. UCF College of Business grundades 1968 och erbjuder examen på kandidatexamen, magister-, doktorand- och verkställande nivåer, som alla är ackrediterade av Association to Advance Collegiate Schools of Business International (AACSB) och Southern Association of Colleges and Schools (SACS).

  • Utica, Amerikas förenta stater
  • Albany, Amerikas förenta stater

  State University of New York Polytechnic Institute (SUNY Poly) erbjuder högklassiga, prisvärda akademiska program som är helt online. SUNY Polys expanderande katalog med onlineutbildningar är utformade med flexibilitet i åtanke så att eleverna kan ta lektioner var och när som helst som passar deras schema. Vi erbjuder många efterfrågade onlineprogram, inklusive MBA, redovisning, cybersäkerhet, dataanalys, hälsoinformatik, informationsdesignteknik och mer. Känd för sina innovativa karriärförberedelser, rankas SUNY Poly kontinuerligt högt i kategorierna Regional University North i US News & World Reports årliga ranking. SUNY Poly-studenter har inte bara tillgång till en utbildning i världsklass, kurser är också tillgängliga för dem till ett överkomligt pris, inklusive ett rabatterat pris utanför staten för många studenter som är inskrivna i våra onlineprogram.