Keystone logo
Amerikas förenta stater

Bästa universiteten för Online Program i Amerikas förenta stater 2023

Antal institutioner: 4014
  • Orlando, Amerikas förenta stater

  University of Central Florida (UCF) College of Business leder laddningen in i nästa generation av företag och utbildning. UCF College of Business grundades 1968 och erbjuder examina på kandidat-, master-, doktorand- och exekutivnivå, som alla är ackrediterade av Association to Advance Collegiate Schools of Business International (AACSB) och Southern Association of Colleges and Schools (SACS) ).

  • Utica, Amerikas förenta stater
  • Albany, Amerikas förenta stater

  State University of New York Polytechnic Institute (SUNY Poly) erbjuder högklassiga, prisvärda akademiska program som är helt online. SUNY Polys expanderande katalog med onlineutbildningar är utformade med flexibilitet i åtanke så att eleverna kan ta lektioner var och när som helst som passar deras schema. Vi erbjuder många efterfrågade onlineprogram, inklusive MBA, redovisning, cybersäkerhet, dataanalys, hälsoinformatik, informationsdesignteknik och mer. Känd för sina innovativa karriärförberedelser, rankas SUNY Poly kontinuerligt högt i kategorierna Regional University North i US News & World Reports årliga ranking. SUNY Poly-studenter har inte bara tillgång till en utbildning i världsklass, kurser är också tillgängliga för dem till ett överkomligt pris, inklusive ett rabatterat pris utanför staten för många studenter som är inskrivna i våra onlineprogram.

  • College Station, Amerikas förenta stater

  Master of Science in Economics-programmet vid Texas A&M University ligger i College Station, Texas, USA Detta STEM-program erbjuder studenter möjligheten att få en avhandling eller icke-avhandlingsexamen och rigorös utbildning i ekonomi, ekonometri och förbättra sina analytiska och kvantitativa färdigheter för att förbereda dem för omedelbara karriärer eller fortsätta sina studier i ekonomi eller finansiera doktorandprogram.

  • Salem, Amerikas förenta stater

  Salem College fick sin stadga från delstaten West Virginia i december 1888 och erbjöd sin första undervisningsperiod med början i april 1889. Salem University (Salem) har ackrediterats av The Higher Learning Commission (HLC) sedan 1963 (då det var känt som norra centralföreningen). Salem University erbjuder Associates, Bachelors, Graduate och certifikatprogram.

  • Mobile, Amerikas förenta stater

  På Spring Hill hittar du en stödjande lärandegemenskap som uppmuntrar dig att utforska olika synvinklar samtidigt som du får möjlighet att uppnå din fulla potential. Med rötterna i våra jesuitiska, katolska traditioner, erbjuder SHC en bred liberal konstutbildning som strävar efter att utveckla hela människan - sinne, kropp och ande.

  • Washington, Amerikas förenta stater

  Krieger School of Arts and Sciences Advanced Academic Programs-divisionen erbjuder online- och inlärningsmöjligheter på forskarnivå, med master- och forskarexamensprogram inom en mängd olika branscher och områden.

  • Swakopmund, Namibia
  • Johannesburg, Sydafrika
  • + 1 Mer

  Genom positiv uppmuntran från regeringar och industri (Fortune 500-företag) tillhandahåller vi utbildning i olika Business Degrees och är en helt online internationell handelsskola.

  • West Hartford, Amerikas förenta stater

  University of Saint Joseph är det främsta privata universitetet i Connecticut för framtida efterfrågade yrkesverksamma inom hälsovård och sociala tjänster, utbildning, digitala medier och vetenskap. USJ ligger några minuter från stora företags huvudkontor och kända medicinska och forskningsanläggningar, och erbjuder studenter program som direkt kopplar kurser, teori och bevis med placeringar på arbetsplatser, vilket ger dem den erfarenhet som behövs för att höja sig över den hårda konkurrensen när de kommer in på arbetsmarknaden.

  • Hammond, Amerikas förenta stater

  College of Science and Technology at Southeastern erbjuder många högkvalitativa utbildningsprogram inom många STEM-discipliner. Våra akademiker är mycket eftertraktade av regionala och nationella teknikföretag och är mycket konkurrenskraftiga för placering i forskarutbildningen. Vår fakultet och lokaler är i världsklass, och våra klasser är vanligtvis små, så eleverna får mycket individuell uppmärksamhet. Vi erbjuder en högkvalitativ utbildningsupplevelse till en bråkdel av kostnaden för jämförbara institutioner och är belägna på ett vackert och dynamiskt campus med nära tillgång till New Orleans och Baton Rouge.

  • Redwood City, Amerikas förenta stater

  Gå med i en global gemenskap av studenter vid en av världens ledande institutioner för forskning och lärande. Som den enda möjligheten att studera utomlands vid Stanford University, hjälper Summer Session studenter att ta sig an utmanande akademiker för högskolepoäng samtidigt som de balanserar pedagogiska och sociala aktiviteter. Utforska ett nytt akademiskt område, ta kontakt med studenter från över 50 länder, upptäck din passion eller hitta ditt sätt att förändra världen. Oavsett vilken väg du väljer kommer du att få en lärandeupplevelse som gör en sann och bestående inverkan.

  • Fresno, Amerikas förenta stater

  California State University, Fresno (Fresno State) är ett nationellt rankat, fyraårigt och högre, ackrediterat universitet beläget i centrala Kalifornien, med 68 grundutbildningsprogram och 45 masterprogram. Vår livliga studentkår består av 25 000+ studenter årligen, med internationella studenter som representerar 70+ länder. Varje år får akademiker vid Fresno State stadigt mer uppmärksamhet med lanseringen av nationella rankningar. De senaste rapporterna från Washington Monthly Magazine, US News and World Report och Money Magazine sätter vårt universitet i förbund med University of Californias campus och Ivy League-institutioner.

  • Meadville, Amerikas förenta stater

  Allegheny College, grundat 1815, är en privat nationell liberal konsthögskola. Dess 566-acre campus ligger i nordvästra Pennsylvania. Allegheny College-studenter ges friheten att utforska alla studieområden, och de kombinerar talanger och passioner för att utveckla färdigheter som arbetsgivare söker mest i dagens globala ekonomi – att vara kreativa, analytiska och innovativa. När vi pratar om att kombinera dina intressen betyder det att vi inser den komplexitet som är möjlig hos var och en av er.

  • Pineville, Amerikas förenta stater

  Louisiana Christian University grundades 1906 och är en privat baptistisk samskola för liberal konst och vetenskap med utvalda professionella program. Byggd på principerna om karaktär och lärande, har College en tradition av enastående akademiker och är den enda baptistiska fyraåriga institutionen i Louisiana.

  • Tacoma, Amerikas förenta stater

  Tacoma Community College ligger 5 minuter från en strand, 30 minuter från Seattle-Tacomas internationella flygplats, 10 minuter från centrala Tacoma och 45 minuter från centrala Seattle, och är vackert beläget i nordvästra USA. Studenter kommer att hitta etniskt olika restauranger, lokala kaféer, konsertlokaler, golfbanor, nationella och statliga parker samt havet, allt inom enkel tillgång till Tacoma.

  • Washington, Amerikas förenta stater

  American University's English Language and Training Academy (ELTA) är ett intensivt engelskspråkigt program som förbereder eleverna för deras akademiska eller professionella mål. Interaktiva klasser finns på American University campus och undervisas av erfarna fakulteter. Få de verktyg du behöver för att ta nästa steg i din akademiska eller professionella väg till framgång.