Keystone logo
Rumänien

Bästa universiteten för Online Program i Rumänien 2023

Antal institutioner: 52
  • La Rochelle, Frankrike
  • Athens, Grekland
  • + 4 Mer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability är ett starkt partnerskap mellan nio universitet som utvecklar vetenskap och innovation till ett nav av excellens inom Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability främjar gemensamma europeiska värderingar och en stärkt europeisk identitet genom att föra samman en ny generation européer, som kan samarbeta och arbeta inom olika europeiska kulturer, på olika språk och över gränser.

  • Pitești, Rumänien

  Den första högskolan i Piteşti grundades 1962 och kallades "3-årigt pedagogiskt institut" med pedagogiska specialiseringar inom matematik, fysik, biologi, kemi, filologi och fysisk utbildning och sport. Öppningen av de tekniska specialiseringarna följde och ledde till inrättandet av Institute of Sub Engineers (1969), förenat 1974 under namnet Institute of Higher Education.

  • Târgoviște, Rumänien

  Början av högre utbildning i Târgovişte går tillbaka till den rumänska medeltiden, då staden mellan 1672 och 1678 var värd för den första juristskolan i Valakien. Den högre utbildningen återupptog sitt uppdrag i en officiell institution efter revolutionen 1989, när den tekniska och ekonomiska högskolan 1991 slog upp portarna. Förutom sin vetenskapliga utbildning och forskning inkluderar Valahia University of Târgoviște fortbildningscentra i överensstämmelse med kraven från den nuvarande socioekonomiska miljön.

  • Oradea, Rumänien

  Uppdraget för University of Oradea är att tillhandahålla utbildning och forskning med hög kvalitet i en nationell och internationell kontext av social, professionell och sist men inte minst intellektuell utveckling av individen, och samtidigt bidra till Oradeas sociala och kulturella utveckling. Dessa uppdrag formas av mål som att attrahera studenter från hela världen, placera universitetet bland de bästa utbildningsinstitutionerna i landet och i Europa och förmedla en bredare gemenskap till betydelsen och betydelsen av akademisk utbildning och vetenskaplig forskning i allmänhet och en som genomförs inom detta universitet, i synnerhet. University of Oradea har skapat internationella relationer med 352 institutioner från 39 länder.

  • Cluj-Napoca, Rumänien

  Babeş-Bolyai University (UBB) är för närvarande det största rumänska universitetet och är värd för cirka 47 000 studenter som är inskrivna i kandidatexamen, magisterexamen eller doktorsexamen. program under läsåret 2019–2020. Fakulteten för ekonomi och företagsekonomi (FSEGA) för UBB är den bästa rumänska institutionen för högre utbildning inom ekonomi och ekonomi.

  • Alba Iulia, Rumänien

  Som en offentlig institution för högre utbildning, “1 Decembrie 1918” University of Alba Iulia genomgår ett nytt skede av dess existens, ett steg präglat av de tre principerna som ligger till grund för det nuvarande mandatet för universitetets ledning: prestanda, kvalitet och konsistens. Som ett relativt ungt universitet - vi firar 28 års existens 2019 - är vårt universitet fullt medvetet om dess syfte och roll inom det högre utbildningssystemet i Rumänien och förhåller sig ständigt till det transylvaniska utbildningssystemet.

  • Iași, Rumänien

  En av de äldsta och traditionella utbildningsplatserna i Rumänien, den grundades 1879 som en medicinska fakultet, som senare var associerad med andra tre institutioner som slutför det medicinska instruktionsområdet - Farmaceutiska fakulteten, tandläkare fakulteten och medicinska fakulteten Bioengineering.

  • Bucharest, Rumänien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Amerikas förenta stater
  • Athens, Grekland
  • + 11 Mer

  Unicaf är en global utbildningsorganisation baserad i Europa och erbjuder stipendier för berättigade kandidater för att bedriva akademiska studier med sina partneruniversitet, för närvarande University of Suffolk (UK), Liverpool John Moores University (UK), University of South Wales (UK) , University of California, Riverside Extension (USA) och Unicaf University (Afrika) med flera campus.

  • Bună Ziua, Rumänien

  Det Protestant Theological Institute of Cluj-Napoca (PTI) är ett oberoende universitet ackrediterat av det rumänska utbildningsministeriet. Dess främsta mål är att utbilda reformerade, lutherska och unitära ministrar. Institutet vill sätta teologi i tjänst för kyrkogemenskapen, som lever i ett mångkulturellt och multikonfessionellt samhälle.

  • Petroșani, Rumänien

  University of Petrosani har en lång och vacker tradition och är efterträdaren till Institute of Mining, som verkade i Bukarest i över 80 år. Under läsåret 1957 till 1958 började i Petrosani. Endast ett fåtal universitet kan vara stolta över en sådan härkomst som certifierades genom AI Cuzas beslut 1864 som inrättade "School of Bridges, Highways, Mines and Architecture".

  • Sfântu Gheorghe, Rumänien

  Sapientia Hungarian University of Transylvania är det oberoende universitetet i det ungerska samfundet i Rumänien, som syftar till att ge utbildning till medlemmarna i vårt samhälle och utföra vetenskaplig forskning på hög professionell nivå. Vi anser oss vara ansvariga för våra studenters kunskaper, för vår lärarpersonal och kollegors framtid, för kvaliteten på vår forskningsaktivitet och transparens i vår verksamhet.

  • Brașov, Rumänien

  Transilvania University of Brașov (UNITBV) är det största universitetet i Rumäniens centrum; det är ett omfattande universitet som erbjuder studieprogram på 43 domäner.

  • Bucharest, Rumänien

  Dimitrie Cantemir "Christian University är en fri och öppen privat institution för högre utbildning och vetenskaplig forskning, grundad enligt principen om privat egendom, garanterad av konstitutionen." Dimitrie Cantemir "Independent University.

  • Sector 2, Rumänien

  "Athenaeum" -universitetet i Bukarest grundades 1990 som en privat institution för högre utbildning, ideell och blev en juridisk enhet för privaträtt och allmännyttig, en del av det nationella utbildningssystemet, genom lag 135/24 maj 2005 och ackrediterad 2009 efter den institutionella utvärderingen av ARACIS, med kvalifikationen "TRUST".