Keystone logo
Litauen

Bästa universiteten för Online Program i Litauen 2023

Antal institutioner: 20
  • La Rochelle, Frankrike
  • Athens, Grekland
  • + 4 Mer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability är ett starkt partnerskap mellan nio universitet som utvecklar vetenskap och innovation till ett nav av excellens inom Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability främjar gemensamma europeiska värderingar och en stärkt europeisk identitet genom att föra samman en ny generation européer, som kan samarbeta och arbeta inom olika europeiska kulturer, på olika språk och över gränser.

  • Kaunas, Litauen

  Upptäck en plats för livsformande upplevelser i en unik liberal atmosfär, en levande kreativ arbetsmiljö och en mångsidig gemenskap av inspirerande studenter och forskare

  • Klaipėda County, Litauen

  Lithuania Business University of Applied Sciences (LBUAS) är en modern, öppen för samhället och oberoende högre utbildningsinstitution grundad 1994 som förbereder yrkesverksamma inom samhälls- och fysikaliska vetenskaper som är fokuserade på den litauiska och europeiska arbetsmarknaden. LTVK innebär lovande karriärmöjligheter, internationellt utbyte och fritid typisk för studenter. Uppdrag. Lithuania Business University är fast beslutet att förbereda kreativa, kvalificerade yrkesverksamma, skapa förutsättningar för livslångt lärande genom att bevilja en professionell kandidatexamen och utföra den tillämpade forskningen som är nödvändig för regional utveckling. Syn. Lithuania Business University är en innovativ, transparent, socialt aktiv och ansvarsfull högre utbildningsinstitution, internationellt erkänd, mångsidig för utvecklingen på arbetsmarknaden och redo att möta samhällets behov.

  • Kaunas, Litauen

  Kaunas University of Applied Sciences (på litauiska - Kauno Kolegija ) är en offentlig tvärvetenskaplig högre utbildningsinstitution belägen i Litauen (ett av de tre baltiska länderna) som tillhandahåller utbildning inom teknik, teknik, samhällsvetenskap, humaniora, konst, medicin och hälsa vetenskap. Det erbjuder ett brett spektrum av kandidatstudieprogram med praktisk förspänning för cirka 5500 studenter som studerar vid 4 fakulteter.

  • Kaunas, Litauen

  Universitetet är den största institutionen för högre utbildning för biomedicinska vetenskaper i Litauen, som framgångsrikt integrerar studier, forskning och klinisk praxis. LSMU består av två huvudakademier: Medical Academy och Veterinary Academy.

  • Vilnius, Litauen
  • Kaunas, Litauen
  • + 1 Mer

  Välkommen till Vilnius universitet – den äldsta och största litauiska institutionen för högre utbildning. Sedan starten på 1500-talet har Vilnius universitet, som en integrerad del av europeisk vetenskap och kultur, förkroppsligat konceptet med ett klassiskt universitet och enheten av studier och forskning.

  • Kaunas, Litauen

  St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences är en oberoende katolsk institution för högre utbildning som syftar till att genomföra vetenskapliga och affärsintegrerade studieprogram som hanteras baserat på Ignatian Pedagogical Paradigm.

  • Kaunas, Litauen

  Kaunas University of Technology , KTU är ett av de största tekniska universiteten i Baltikum. KTU är känt för sina kopplingar till näringslivet, ledarskap inom vetenskaplig forskning, flexibla tvärvetenskapliga utbildningsprogram och oförglömlig studieerfarenhet och fortsätter att bli det bästa studievalet i reagenset.

  • Vilnius County, Litauen

  I sin nuvarande struktur bildades Vilnius College of Technologies and Design (VTDK) 2008 genom integrationen av Vilnius Technical College i Vilnius College of Construction and Design. Den tekniska fakultetens ursprung går tillbaka till så långt som 1930-talet (tekniska skolan).

  • Šlienava, Litauen

  Kaunas Forestry and Environmental Engineering University of Applied Sciences (KMAIK) är etablerat nära Kaunas stad (centrala Litauen) och erbjuder högre utbildning-stipendier Professionell kandidatexamen.

  • Kaunas, Litauen

  Lithuanian Sports University ( LSU ) är stolta över att vara det enda specialiserade universitetet i Litauen, som har förenat rörelse- och idrottsvetenskap i över åtta decennier.

  • Vilnius, Litauen

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kaunas, Litauen

  Rankad i QS World University Rankings som ledande i landet genom sin internationalitet, är VMU den enda offentliga högre utbildningsinstitutionen i Litauen och en av få i regionen där en bred liberal konstutbildning ges. Detta innebär att studenter kan ändra och organisera sitt schema fritt, mindre inom ett område och huvudämne inom ett annat, resa utomlands på internationellt utbyte och göra sig redo för dessa resor genom att ta några av de tillgängliga 30 främmande språkkurserna. Som en återspegling av globala akademiska trender hålls fler och fler föreläsningar (separata kurser och till och med hela utbildningsprogram) på engelska, många av dem av professorer från utlandet. VMU erbjuder kandidat- och masterprogram som helt och hållet undervisas på engelska. Varje terminsuniversitet samlar det färgstarka internationella samfundet, som förenar representanter från nästan 80 länder runt om i världen.

  • Vilnius County, Litauen

  Sedan starten 1999 har ISM University of Management and Economics haft ett mål från början - att erbjuda innovativa, kvalitativa studier och utbildning av ledning och ekonomi för kreativa, ambitiösa unga och redan erfarna företagsledare. Kundigenkänning (studenter, företag och alumner), internationellt erkännande och hållbarhet. Kvalitet och internationalitet har blivit de viktigaste prioriteringarna i universitetets verksamhet. Detta mål har utvärderats av International Quality Accreditation (IQA) som tilldelades ISM 2006 av Central- och Östeuropeiska Management Development Association (CEEMAN), vilket bekräftar att ISM tillhör universitet som erbjuder de mest avancerade företagsstudierna i regionen.

  • Vilnius, Litauen

  Beläget bara 20 minuter från stadens centrum, är Mykolas Romeris University (MRU) det största och ledande universitetet inom samhällsvetenskap och tvärvetenskaplig forskning i Litauen, med för närvarande cirka 5 900 studenter från 65 länder.