Keystone logo
Frankrike

Bästa universiteten för Online Program i Frankrike 2023

Antal institutioner: 244
  • Nancy, Frankrike

  Mines Nancy är en av de bästa forskarskolorna (nionde bästa ingenjörsskolan i Frankrike) och allmänt känd internationellt (rankad 17:a, 51:a och 76:a enligt ARWU-rankningen). Skolan är dedikerad till att tillhandahålla en utbildning av högsta kvalitet med stark tonvikt på forskning och innovation. Våra studenter är utbildade till innovativa ingenjörer och chefer med en stark bakgrund inom naturvetenskap och humaniora, utrustade med bred expertkunskap och förmåga att arbeta i mångkulturella miljöer och ta sig an de komplexa utmaningarna i dagens samhälle.

  • Strasbourg, Frankrike

  Komplexitet gjort enkelt! Forskarskolan i Complex Systems Chemistry erbjuder ett integrerat master- och doktorandprogram i en stimulerande miljö. CSC Master-programmet erbjuder 8 månaders kurser - som täcker frontlinjeaspekter av modern kemi - och 14 månaders forskningsbaserad praktik i tre laboratorier. Förutom forskningslabb i Strasbourg kan du göra praktik på företag eller utomlands. Denna struktur låter dig förstärka din grundläggande kemibakgrund, utöka den och skräddarsy programmet efter dina intressen. Din bildning kompletteras med överförbara färdighetskurser, som täcker ämnen som sträcker sig från karriärutveckling till entreprenörskap. Under detta 2-åriga masterprogram kommer du att få stöd av ett stipendium; efter att ha slutfört Master har framgångsrika studenter direkt tillgång till doktorandprogram i Strasbourg, en hotspot inom kemi.

  • La Rochelle, Frankrike
  • Athens, Grekland
  • + 4 Mer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability är ett starkt partnerskap mellan nio universitet som utvecklar vetenskap och innovation till ett nav av excellens inom Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability främjar gemensamma europeiska värderingar och en stärkt europeisk identitet genom att föra samman en ny generation européer, som kan samarbeta och arbeta inom olika europeiska kulturer, på olika språk och över gränser.

  • La Rochelle, Frankrike

  EIGSI La Rochelle är en generalistskola efter studentexamen. Skolan erbjuder vetenskaplig, humanistisk utbildning, bär tekniskt kunnande och styrs av CSR i dess samhälleliga, miljömässiga och ekonomiska dimensioner. EIGSI har 1 500 elever fördelade på två campus i La Rochelle i Frankrike och Casablanca i Marocko. EIGSI grundades 1901 i Paris och är en av de äldsta ingenjörsskolorna i Frankrike.

  • Paris, Frankrike

  American Graduate School i Paris (AGS) erbjuder amerikanska högre utbildningsprogram till studenter från hela världen. AGS är en liten forskarskola på elitnivå som kombinerar alla kvaliteter hos ett högklassigt universitet med en intim och mångkulturell inlärningsmiljö. AGS är specialiserat på internationella relationer och diplomati, och täcker ett brett spektrum av ämnen som NGO-hantering, konfliktlösning, miljöpolitik och områdesspecialiseringar (Afrika, Mellanöstern, Asien och Europa), bland andra. Skolan drar full nytta av sitt strategiska läge i en stor internationell stad som Paris genom att hålla gästsamtal, besök och nätverksevenemang. AGS enastående fakultet består av forskare, tidigare ambassadörer och andra utövare från det mångsidiga Paris-samhället. Mer än 60 nationaliteter har varit representerade inom AGS-fakulteten och studentkåren under de senaste tjugofem åren, vilket fört in flera perspektiv i klassrummet och främjat en dialog och förståelse som är kärnan i skolans uppdrag: fred genom utbildning.

  • Saint-Martin-d'Hères, Frankrike

  Grenoble INP – Pagora, UGA, är en statligt finansierad ingenjörsskola som specialiserar sig på fiber, biobaserade material, papper och tryckta medier. Det erbjuder master- och lärlingsbaserad ingenjörsutbildning med stöd av stora industri- och forskningsaktörer i Frankrike och utomlands.

  • Gif-sur-Yvette, Frankrike

  CentraleSupélec är en offentlig institution under ministeriell stadga, ägnad åt vetenskap och teknik. Denna stadga delas mellan ministeriet för högre utbildning, forskning och innovation och ministeriet för ekonomi, industri och digital teknik.

  • Angers, Frankrike

  IAE Angers skapades den 1 januari 2020 och är universitetets managementskola vid University of Angers. Det är också en del av IAE France nationella nätverk.

  • Paris, Frankrike
  • Dubai, Förenade arabemiraten
  • + 1 Mer

  Université Paris Pantheon-Assas grundades 1970 och är arvtagaren till "La Sorbonne", den tidigare Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris sedan 1200-talet. Universitetet är nationellt och internationellt erkänt som det ledande franska universitetet i juridik, engagerad att säkerställa högsta kvalitet, med avseende på alla rättsområden.

  • Paris, Frankrike

  ESPI Group skapades 1972 av stora fastighetsaktörer. ESPI Group – grundad under associativ status (lag från 1901) – är en privat högskoleinrättning vars kvalifikationer erkänns av statens nivå 6 (Bac + 3) och nivå 7 (Bac+5) ), eller skoldiplom, och registrerade i National Directory of Professional Certifications (RNCP), med en kandidatcykel och en Professional Master cycle (6 inriktningar). 50 års existens har gjort det möjligt för koncernen att slå rot i alla fastighetsaffärer. Idag är våra studenter spridda över campus i Paris, Nantes, Marseille, Bordeaux, Lyon och Montpellier.

  • Canterbury, Storbritannien
  • Etterbeek, Belgien
  • + 2 Mer

  University of Kent är ett globalt erkänt universitet. Vi inspirerar våra studenter att göra enastående saker i världen.

  • Paris, Frankrike

  Grundades i Wien 2003, av Dr. Alfred Pritz, Prof. Jutta Fiegl, Heinz Laubreuter och Elisabeth Vykoukal, Sigmund Freud University (SFU) är ett privat universitet officiellt ackrediterat av den österrikiska staten sedan 2005.

  • Montpellier, Frankrike

  MBS grundades 1897 och erbjuder franska och internationella talanger, unika i sin mångfald och bakgrund, den utmärkta utbildningen av en internationellt erkänd fransk managementskola. En engagerad och inkluderande managementskola, MBS utbildar föregångarna till den ansvarsfulla ekonomiska omställningen.

  • Santander, Spanien
  • Paris, Frankrike

  De säger att övning ger färdighet. På cesine erbjuder vi dig en pedagogisk upplevelse av hög kvalitet som kännetecknas av professionellt arbete och ackompanjemang av en aktiv lärare. Vår pragmatiska pedagogik säkerställer en smidig och framgångsrik övergång till arbetslivet. Det är därför cesinemetoden utmärks för sin effektivitet i utbildningen av unga yrkesverksamma. Detta är och kommer alltid att vara en del av vår filosofi.

  • Toulouse, Frankrike

  TBI - TOULOUSE BIOTECHNOLOGY INSTITUTE Bio & Chemical Engineering (ex. LISBP) är ett laboratorium för grundläggande och tillämpad forskning inom bioteknikområdet, beläget på campus för "Institut National des Sciences Appliquées" (INSA) Toulouse. Under gemensam övervakning av INSA, CNRS och INRAE, som kombinerar vetenskaplig excellens med ekonomisk och samhällelig relevans, är laboratoriet organiserat i 4 vetenskapliga avdelningar (12 team) och 1 teknologiplattform inklusive 3 IBiSA (Infrastructures for Biology, Health and Agronomy)-plattformar .