Keystone logo
Förenade arabemiraten

Bästa universiteten för Online Program i Förenade arabemiraten 2023

Antal institutioner: 110
  • Madrid, Spanien
  • Amsterdam, Nederländerna
  • + 8 Mer

  IE University är ett internationellt toppuniversitet i Spanien med campus i Madrid och Segovia. Erkänd som en av de ledande högskolorna i världen, IE formar ledare som driver innovation och förändring i organisationer, tillhandahålla en inlärningsmiljö där teknik och mångfald spelar en nyckelroll för att främja global vision, ett entreprenörstänkande, och en humanistisk inställning.

  • Dubai, Förenade arabemiraten

  Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) i Dubai är en av världens ledande företagsledningsskolor för hotellverksamhet och en integrerad del av det globala lyxhotellföretaget Jumeirah Group. Det är en ledande leverantör av företagsutbildning på universitetsnivå och erbjuder grund- och forskarutbildning som är utformade för att utveckla framtida gästfrihetsledare. Alla studieprogram är fullt ackrediterade av ministeriet för högre utbildning i Förenade Arabemiraten, Institute of Hospitality i Storbritannien och THE-ICE (International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education) i Australien.

  • Paris, Frankrike
  • Dubai, Förenade arabemiraten
  • + 1 Mer

  Université Paris Pantheon-Assas grundades 1970 och är arvtagaren till ”La Sorbonne", den tidigare Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris sedan 1200-talet. Universitetet är nationellt och internationellt erkänt som det ledande franska universitetet i juridik, åtagit sig att säkerställa högsta nivå av spetskompetens, med avseende på alla lagområden.

  • Boston, Amerikas förenta stater
  • San Francisco, Amerikas förenta stater
  • + 4 Mer

  Mer än en ideell handelshögskola, Hult är ett dynamiskt mångkulturellt samhälle som utbildar, inspirerar, och ansluter några av världens mest framåtblickande affärstalanger. Vi vänder det traditionella tillvägagångssättet för utbildning genom att använda lärande-för-göra-upplevelser för att förvandla elevernas skicklighet från det ögonblick de går med oss, till en exceptionell affärsperson, från det ögonblick de examen.

  • North Ras Al Khaimah, Förenade arabemiraten

  Northwood University , International Program Center (IPC) -Ras Al Khaimah, UAE är en del av den multinationella Knowledgucate Group of Institutions, med huvudkontor i UAE. Knowledgucate äger och driver en kedja av förskolor, grundskolor, föruniversitetsskolor, grund- och forskarskolor samt ett universitet i Indien. Det äger och driver också utbildningsinstitutioner i Förenade Arabemiraten och Storbritannien, förutom att erbjuda program på nätet.

  • Dubai, Förenade arabemiraten

  Canadian University Dubai (CUD) erbjuder grund- och forskarutbildning baserade på en världsledande internationell läroplan. Beläget i stadens pulserande affärsdistrikt, ger CUD studenter den unika möjligheten att få en förstklassig kanadensisk utbildning samtidigt som de upplever den dynamiska livsstilen i Dubai, Förenade Arabemiraten.

  • Jumeirah, Förenade arabemiraten
  • Guadalajara, Mexiko
  • + 1 Mer

  En professionell, ackrediterad filmskola med en oberoende anda, Raindance har undervisat både nybörjare och erfarna filmskapare sedan 1992. Vår etos är fokuserad på oberoende, och våra kurser är utformade för att du ska utveckla dina färdigheter på ditt sätt, i din stil.

  • Sharjah, Förenade arabemiraten

  Britts Imperial College, UAE är en Academic Center & Education Partner för fyra globalt erkända brittiska och europeiska universitet i toppklass för att erbjuda grund-, forskar- och doktorsexamensprogram som tilldelas av dessa universitet till aspirerande studenter från hela världen. Britts Imperial College styrs av ett team av erfarna pedagoger som styrelse, med årtionden av erfarenhet, och har ett visionärt ledarskapsteam från hela världen. Britts Imperial College är ackrediterat av olika prestigefyllda brittiska examensorgan och välkomnar studenter från mer än 31 länder. Högst rankade universitetsexamina ackrediterade globalt, överföring av överordnade universitetscampus till Storbritannien, Europa och USA med vistelse efter studier och arbetsmöjligheter, förmågan att arbeta medan du studerar i Förenade Arabemiraten, hybrid undervisningsmetodik i kombination med stipendier och flexibel betalningsstruktur , är de utmärkande faktorerna vid Britts Imperial College.

  • Al Jazirah Al Hamra, Förenade arabemiraten
  • Dubai, Förenade arabemiraten
  • + 8 Mer

  Ascencia Business School ger studenterna möjlighet att studera internationella universitetsprogram medan de bor i Förenade Arabemiraten. Vårt främsta mål är att ge alla våra studenter en kvalitet och kostnadseffektiv utbildning och vi är stolta över att hålla högsta akademiska standard. Ascencia Business School har en god förståelse för den lokala marknaden och en enorm erfarenhet av utbildningshantering sedan 2006. Vi har utforskat marknaden i Mellanöstern och hittat sätt att framgångsrikt marknadsföra den fullt ackrediterade, godkända och erkända läroplanen. Våra kurser levereras av västerländska kvalificerade föreläsare som håller sina doktorsexamen och hämtas från akademiker och har relevant industriell erfarenhet.

  • Lusaka, Zambia
  • Sharjah, Förenade arabemiraten
  • + 3 Mer

  Texila American University har utvecklat stora sinnen inom medicinområdet i mer än ett decennium. Representerad av en tradition av innovation och forskning bryter vi nya grunder, driver fram kunskapsgränserna och påverkar våra elevers liv. Vi vill fortsätta denna tradition för en framtid som kommer att definiera vårt arbete och erkännande på den internationella scenen.

  • Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

  Det internationellt högst rankade Khalifa University är det universitet i Förenade Arabemiraten med forsknings- och akademiska program som hanterar hela utbudet av strategiska, vetenskapliga och industriella utmaningar som står inför UAE: s kunskapsekonomiska omvandling och vår snabbt utvecklande värld. Dess fakulteter i världsklass och modernaste forskningsanläggningar ger studenter från Förenade Arabemiraten och utomlands en oöverträffad inlärningsupplevelse. Universitetet samlar de bästa inom vetenskap, teknik och medicin i Förenade Arabemiraten, för att erbjuda specialiserade examina som kan ta lovande gymnasieexaminer hela vägen till högst rankade doktorsexamen.

  • Dubai, Förenade arabemiraten

  MDX Dubai är det första utomeuropeiska campus för det berömda Middlesex University baserat i London (Storbritannien). Campus öppnade 2005 och har över 3 800 studenter som studerar från mer än 118 nationaliteter. MDX Dubai är ett brittiskt universitet i världsklass med 5 stjärnor från Dubai Knowledge and Human Development Authority, och är en av de ledande institutionerna som erbjuder en kvalitetsutbildning i Storbritannien i Förenade Arabemiraten.

  • Ras Al-Khaimah, Förenade arabemiraten

  University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah grundades första gången 2008 och har licens av Ras Al Khaimahs regering. Vi erbjuder grundutbildningar och forskarutbildningar inom flera discipliner.

  • Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

  Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence (MBZUAI) i Abu Dhabi, är en forskarbaserad akademisk institution som har specialiserade examensprogram för lokala och internationella studenter inom området för artificiell intelligens. MBZUAI syftar till att stödja utvecklingen av vetenskaplig forskning, utveckling, överföring och användning av artificiell intelligens genom införandet av MSc och Ph.D. program som gör det möjligt för studenter att uppfylla deras intellektuella potential i en modern miljö. Målet med MBZUAI är att uppnå akademisk och forskningskompetens på lokal, regional och internationell nivå, att hjälpa sina studenter att lyckas i sin karriär och utnyttja sin förvärvade kunskap för att ta itu med några av de största utmaningarna i vår tid.

  • Academic City, Förenade arabemiraten

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...