Keystone logo
Australien

Bästa universiteten för Online Program i Australien 2023

Antal institutioner: 273
  • Camperdown, Australien

  Förbered dig på att börja dina universitetsstudier online. Från guider till att skapa din studieplats till onlineklubbar och program, vi har allt du behöver för att hålla dig social, stöttad och ansluten till universitetsgemenskapen medan du studerar hemifrån.

  • Camperdown, Australien

  Vi har utmanat traditioner i nästan 170 år. Vi gör livet bättre genom att skapa ledare för samhället och utrusta våra människor med ledaregenskaper så att de kan tjäna våra samhällen på alla nivåer.

  • Prahran, Australien

  Ducere Global Business School är en erkänd ledare inom samarbeten mellan universitet och företag, för att designa och leverera examina som har en verklig karriärpåverkan. Vi samarbetar med stora universitet på fyra kontinenter, globala företag, statliga departement och icke-statliga organisationer, samt är medlem i AACSB, Clinton Foundation, FN och olika globala kammare, för att säkerställa att våra program är aktuella, relevanta och branschanslutna . Vi har ett uppdrag av både affärer och filantropi. Ducere har finansierat och stöttat Ducere Foundations verksamhet i 27 afrikanska nationer till ett belopp av miljontals dollar.

  • Melbourne, Australien

  På La Trobe University lär vi dig hur du kan anpassa dig till nya situationer, få kontakt med andra och ta ledningen - kraftfulla färdigheter som identifierar dig som ledare. Här är lärare dedikerade till spetskompetens. Du lär dig i ett flexibelt format samtidigt som du får kompetens och kunskap för att främja din karriär.

  • Callaghan, Australien
  • Newcastle, Australien
  • + 3 Mer

  University of Newcastle , Australien står som en global ledare som kännetecknas av ett engagemang för rättvisa och excellens. Våra utbildningar är internationellt erkända. Vår forskning är i världsklass och mångsidig och våra partnerskap och samarbeten driver innovation. Universitetet är rankat bland de 200 bästa av världens universitet av QS World University Rankings 2023.

  • New York, Amerikas förenta stater
  • London, Storbritannien
  • + 5 Mer

  Original grafisk design Bootcamp. Studera med Shillington online eller på campus i New York, London, Manchester, Sydney, Melbourne eller Brisbane. Ingen erfarenhet nödvändigt. Vår innovativa strategi för designutbildning innebär att studenter uppnår fantastiska, prisbelönta resultat på bara 3 månader på heltid eller 9 månader på deltid. Begåvade lärare ser till att du spenderar mer tid på att göra det du älskar med de riktiga och relevanta färdigheterna du lär dig - från designteori, typografi och förpackning till mobilappsdesign och användarupplevelse (UX). Examen med en polerad portfölj som visar ditt bästa arbete, redo att starta din kreativa karriär.

  • Joondalup, Australien
  • Mount Lawley, Australien
  • + 1 Mer

  På ECU styrs våra värderingar av integritet, respekt, rationell utredning och personlig excellens. Vårt fokus på undervisning och forskning är inspirerat av engagemang och partnerskap med de i de många samhällen vi etablerades för att tjäna.

  • Sydney, Australien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Brisbane, Australien
  • Kelvin Grove, Australien

  QUT är ett stort australiensiskt universitet med en global utsikter och ett verkligt fokus. Vi är ett av landets snabbast växande forskningsuniversiteter och våra kurser är i hög efterfrågan. Våra kandidater inkluderar åtta Rhodos forskare, fem av dem tilldelade de senaste sex åren.

  • Surry Hills, Australien

  Academy of Music And Performing Arts (AMPA) är en av Australiens ledande tertiära leverantörer av scenkonstutbildning. AMPA har utbildat och inspirerat unga artister i över 20 år och är fortfarande engagerade i att tillhandahålla högsta kvalitet inom grund- och forskarutbildning med fokus på scenkonst, inklusive samtida, jazz och klassisk musik, dansuppträdanden (modern, balett, jazz, samtida och hiphop ), musikteater, komposition/musikproduktion och konstledning.

  • Swansea, Storbritannien
  • Melbourne, Australien
  • + 2 Mer

  Världens mest innovativa onlinegrader helt dedikerade till den anställbarhetskompetens som industrin vill och behöver. Över 44% av Ducere-studenterna fick en löneförhöjning eller befordran innan de tog examen. Få insikter från en global fakultet med 250+ världsledare, inklusive presidenter, premiärministrar, miljardärer, filantropister, VD för Fortune 500, Nobels fredsprisvinnare och mer. Inga tentor. Arbeta med riktiga projekt med våra industripartners som KPMG, PwC, Disney, LinkedIn, Qantas, FN, Make-A-Wish, australiensiska och brittiska regeringen och mer. Praktisk projektbaserad läroplan där du tillämpar allt du lär dig i verkliga situationer och löser legitima affärsutmaningar som förvandlar din karriär.

  • Perth, Australien
  • Melbourne, Australien
  • + 1 Mer

  Huvudmålet för Engineering Institute of Technology (EIT) är att tillhandahålla en enastående praktisk ingenjörs- och teknikutbildning; från diplom till magisterexamen. De bästa ingenjörsföreläsarna och instruktörerna, med omfattande verklig ingenjörserfarenhet i branschen, kommer från hela världen. Lärandet erhålls genom lektioner ansikte mot ansikte såväl som synkrona, online (eLearning) tekniker.

  • Mitcham, Australien

  College for Adult Learning bildades som en registrerad utbildningsorganisation (RTO) 2009, och genom vårt engagemang för resultatfokuserade, praktiska träningslösningar med oöverträffat stöd och flexibilitet har vi gjort en verklig skillnad i tusentals liv under de senaste åren 10 år. Vår vision på College for Adult Learning är inriktad på att skapa verkliga resultat för studenter. Vi är engagerade i att hjälpa studenter att uppnå sina mål genom skräddarsydda inlärningsresor, engagerande och branschrelevant kursinnehåll, extra studieresurser och verktyg. Få obegränsat mentorskap och stöd från erfarna proffs. Vi tror på att göra skillnad.

  • Melbourne, Australien

  Välkommen till RGIT Australia, ett av Australiens ledande yrkesutbildningsinstitut. På RGIT Australia är våra studenter vår prioritet och vi är stolta över deras prestationer. Vårt grundläggande mål är att ge studenterna en miljö som gör det möjligt för dem att nå sin fulla potential.

  • Melbourne, Australien

  Ledning och personal vid Brighton Institute Of Technology (BIT) vill varmt välkomna alla nya och återkommande studenter. BIT levererar ett varierat utbud av nationellt erkända och helt ackrediterade kurser som ger studenterna kunskaper och kunskaper för att komma in i arbetskraften eller Pathways till vidareutbildning.