Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Online Certifikat Program i Certifierad offentlig redovisning 2023

1 Online Certifikat Program i Certifierad offentlig redovisning 2023

Översikt

Certifikat beviljas efter avslutad utbildning. De demonstrerar en behärskning av en färdighet eller ett ämne och kan användas till ytterligare karriärmöjligheter.

Vad är ett certifikat i certifierad offentlig redovisning? Lärande fokuserar på matematik och företagsutbildning, men ytterligare ämnen lärs. Vissa program kräver avslutande av en avhandling och erbjuda nätverksmöjligheter för deltagare. Många program kräver också att individer får en examen före certifieringsprogrammet. Vissa institutioner kombinerar CPA-certifieringen med en magisterexamen i företagsekonomi. Programmen kan slutföras på så lite som sex månader eller sträcka sig till 30 månader beroende på inskrivningsstatus.

Analytisk, projektledning och lyssningsförmåga förbereder studenterna att arbeta inom redovisningen. Dessa färdigheter övergår väl till andra karriärmöjligheter, avancerade utbildningsintressen, samhällsförespråkande och volontärarbete.

Det krävs en grundlig undersökning av ett certifieringsprograms kostnad, eftersom de varierar från program till program. Ett programmets hemsida ska innehålla ytterligare kursförhållanden som deltagarna måste uppfylla före deltagande i kursen.

Ett certifikat i certifierad offentlig redovisning lär individerna färdigheterna att arbeta som certifierade revisorer. Många fortsätter jobba för bokföringsföretag, skatteföretag, IRS eller USA: s avdelning, eller de blir entreprenörer och öppnar sina egna bokförings- eller skatteföretag. Ytterligare examiner krävs för licensur som en offentlig revisor i många stater. Typer av revisor jobb inkluderar chefsrevisor, finansanalytiker, skattrevisor, informationsteknisk revisor och internrevisor. Tillhörande karriärer inkluderar personlig ekonomisk planerare, finansiell rättsmedicinsk analytiker, finansiell rådgivare och ledningskonsult. Många industrier från statliga och kommersiella banker till idrottsuthyrning CPA.

Deltagarna kan delta i certifieringsprogrammen online eller i en levande klassrumsinställning, beroende på vilket program du väljer och deras schema. För att börja söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Certifikat
  • Studier i ekonomi
  • Bokföring
  • Certifierad offentlig redovisning
Studiefält
  • Studier i ekonomi (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Närliggande studieområden