Keystone logo

2 Online Certifikat Program i Språk Engelska Affärsengelska 2024

Filter

Filter

  • Certifikat
  • Språk
  • Engelska
  • Affärsengelska
Studiefält
  • Språk (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Certifikat Program i Språk Engelska Affärsengelska

Professionella med certifikat utmärker sig som anställda villiga att ta extra steg för att bli kunniga, motiverade medarbetare. Certifikat anger en hög grad av kunskap inom ett visst ämnesområde och kan tjäna på så lite som ett år.

Vad är ett certifikat i näringslivet engelska? Mycket av dagens företags kommunikation sker på engelska. Studenter kan lära sig engelska på chefsnivå och få förhandlingar, presentation och professionella språkkunskaper som krävs för att hjälpa dem att lyckas i näringslivet. Studenter kan också lära sig att professionellt reagera på olika kulturella förväntningar som kan uppstå i sociala miljöer under affärsförhandlingar.

Förtroendeeleverna kan vinna när de lär sig att effektivt kommunicera sina tankar, kunskaper och förväntningar kan hjälpa dem att prestera i många miljöer. Och arbetsgivare begär ofta bevis på engelskspråkliga förmågor, så för icke-modersmål kan detta certifikat leda till många arbetsmöjligheter.

Medan det är billigare än ett examensbevis eller examen utgör certifikat fortfarande en finansiell investering. Kostnaderna för att delta i certifikatkurser varierar beroende på institution eller onlineprogram, så studenterna ska undersöka sina alternativ.

Certifikat i affärer Engelska kan hjälpa akademiker göra ett bra intryck under jobbintervjuer för många olika karriärer. Att bli en effektiv kommunikator kan hjälpa akademiker att bli översättare för sjukhus, skolor eller företag. Ofta behöver affärsadministratörer, marknadsförare eller finansiella rådgivare också de starka kommunikations- och förhandlingsförmågorna som uppnås genom att erhålla ett certifikat.

Möjligheter att ta en certifikatkurs i affärer Engelska finns över hela världen och kan vara till hjälp i olika yrken. Många onlinealternativ är också tillgängliga. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.