Keystone logo

118 Online Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Teknologistudier 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Teknologistudier
Studiefält
  • Teknologistudier (118)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Teknologistudier

Du är säker på att hitta många fördelar i samband med en online-kandidatexamen. Klasser involverar en blandning av allmänna utbildningskurser och kärnklasser för att se till att du får en fullständig titt på vad grunden för graden inbegriper samt klasser som kompletterar din allmänna kunskap.

Studenter med intresse för teknik har nog undrat sig, vad är en online-BSc i teknik? Detta alternativ på nätet strävar efter att hjälpa dig att utveckla en grund i tillämpade forskningsmetoder, projektledning, tekniska framsteg, statistisk analys och informationsteknik. Du kan också ta grundläggande kurser i klasser som kalkyl, systemanalys och design, linjär algebra, ledningsmatematik, databashantering, datavisualisering, affärsprogrammering och informationssystem säkerhetshantering.

När du tjänar en kandidatexamen i denna disciplin kan du också anta olika färdigheter i hela din examen som kan vara fördelaktiga på arbetsmarknaden. Dessa färdigheter kan innefatta uppmärksamhet på detaljer, problemlösning och uthållighet.

En kandidatexamen på detta område kan ta ungefär två till fyra år att slutföra. Det finns högskolor runt om i världen som erbjuder denna grad alternativ, så det finns en rad finansiella krav. Det rekommenderas att du kontaktar högskolorna för mer information.

Att få din kandidatexamen i teknik kan bana väg för ett antal karriärvägar. Kandidater kan vara kvalificerade för positioner som datorsystem analytiker, webbutvecklare, programvaruutvecklare, IT-hantering, databasadministratör och datanätverksarkitekt. Du kan söka arbete på flera områden som utnyttjar teknik, som företag och finans, utbildning, hälsovård och till och med konsultföretag.

Kolla in de många högskolorna runt om i världen för att hitta det onlineprogram som bäst passar dina behov. Välj mellan en mängd olika scheman för att säkerställa att det passar ditt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.