We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo

7 Online Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Pedagogik Specialundervisning i Amerikas förenta stater för 2024

Filter

Filter

 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Amerikas förenta stater
 • Pedagogik
 • Specialundervisning
Studiefält
 • Pedagogik (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Online Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Pedagogik Specialundervisning

  Specialundervisning är en aspekt av undervisning som fokuserar på att leverera en lämplig utbildning för barn som kämpar med psykiska, fysiska, känslomässiga eller sociala förseningar. Speciallärare ofta måste fylla yrkesutbildning och få certifiering i både undervisning och specialundervisning för att arbeta med elever som har särskilda behov.

  USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

  En kandidatexamen i naturvetenskap är en examen som är perfekt för studenter som vill förbättra sina praktiska kunskaper och sin arbetslivserfarenhet. Att ta en BSc kan hjälpa studenterna att få tillgång till större privata och yrkesmässiga möjligheter.