Keystone logo

13 Online Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Socialt arbete 2024

Filter

Filter

 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Samhällsvetenskap
 • Socialt arbete
Studiefält
 • Samhällsvetenskap (13)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Online Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Socialt arbete

  Att tjäna en kandidatexamen är en stor prestation som kan leda till många karriärmöjligheter. Eleverna kan finna sig bättre utrustade och förberedda för yrken inom sitt område genom utökad studie och utbildning. Online grader kan typiskt genomföras inom fyra år.

  Vad är en online-BSc i socialt arbete? Kandidatexamen som fokuserar på socialt arbete är utformat för att ge eleverna en djup förståelse och verktyg för att tjäna ett samhälle med individer och familjer som står inför en rad sociala utmaningar. Kursens ämnen kan omfatta mänskligt beteende, mänskliga rättigheter, social och ekonomisk rättvisa, diskriminering, missbruk och missbruk, barnutveckling, psykologi, domstolar och rättssystem, kulturstudier, straffrätt och medborgerligt engagemang. Studenter kan granska teoretiska sammanhang och tillämpa studier på verkliga karriärscenarier som rådgivning.Vissa program kan innebära en viss uppsättning trossystem eller värderingar för att hjälpa studenterna i sina studier.

  Studenterna kan få kompetens som att öva moderna metoder för att lösa sociala problem, förstå hur man hanterar kriser och att kunna tillämpa psykologiska funktioner på praktiska sociala arbetsmetoder. Dessa fördelar kan hjälpa eleverna att hitta bra betalande positioner och göra skillnad i sina samhällen.

  Kostnaden för att tjäna en examen varierar mellan olika programlängder och institutioner. Studenter intresserade av ett program bör kontakta skolor med specifika frågor.

  Socialarbetare värderas högt i både den offentliga och privata sektorn. Kandidater kan hitta karriärmöjligheter i skolor, sjukhus, industrivirksomheter, ideella organisationer, återhämtningscenter, samhällscentra eller fortsätta sin utbildning med forskarutbildning.Många anställda av socialt arbete hittar jobb som rådgivare eller terapeuter som arbetar en-mot-en med personer som behöver hjälp.

  Online-lektioner erbjuds internationellt. För att starta en examen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.