Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 4 Online BSc-examina (Naturvetenskaplig kandidatexamen) Program i Säkerhetsorganisation 2023

4 Online Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Säkerhetsorganisation 2023

Översikt

En kandidatexamen är en examen som erbjuds av högskolor och universitet som kan ta ungefär fyra års skolgång att erhålla. Att ta emot en BSc kan hjälpa studenter att hitta bättre betalande karriärer där det finns större möjligheter till professionell utveckling.

Vad är en online-BSc i säkerhetshantering? Denna grad ger eleverna den utbildning och den praktiska kunskap som krävs för att hantera och övervaka arbetstagarnas välbefinnande i industriella miljöer. Beroende på programmet kan eleverna ta kurser som miljööverensstämmelse, industriell hygien, arbetssäkerhet och hälsa samt förlustkontroll. Eftersom det är ett online-program kan studenterna få tillgång till sina klasser, skriva in uppdrag och visa föreläsningar via internet och andra digitala verktyg.

Att tjäna en BSc i säkerhetshantering kan vara till nytta för akademiker eftersom de förbättrar sin kompetens inom ledarskap, kommunikation och problemlösning.Dessa förbättrade färdigheter hjälper utexaminerade att bli mycket kompetenta inom sitt område, vilket kan göra dem mer önskvärda för potentiella arbetsgivare.

Kostnaden för att slutföra en kandidatexamen kan variera beroende på platsen för skolan och det specifika programmet som erbjuds. Som sådan rekommenderas studenterna att prata med potentiella skolor för att få information om undervisningspriser och eventuella avgifter.

Studenter som slutar en BSc i säkerhetshantering förstår normalt hur man behåller en säker arbetsmiljö för att förebygga olyckor och skador, särskilt där tung maskin, manuellt arbete eller farligt material är inblandade. Därför är säkerhetshanteringsstuderande väl lämpade för karriär inom bygg, teknik, transport och tillverkning, arbetar som säkerhetsspecialister, säkerhetsdirektörer, miljöansvariga, friska och säkerhetsansvariga eller företagsäkerhetssamordnare.

Att tjäna en examen online kan låta eleverna vidareutveckla sin utbildning på ett sätt som fungerar med sitt upptagna liv. För att lära dig mer om att få en BSc i säkerhetshantering, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Studier i management
 • Säkerhetsorganisation
Studiefält
 • Studier i management (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat