Keystone logo

54 Online Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Teknologistudier Datavetenskap 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Teknologistudier
  • Datavetenskap
Studiefält
  • Teknologistudier (54)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Teknologistudier Datavetenskap

En online-kandidatexamen visar att du har spenderat cirka fyra år på att studera ett ämne. De flesta kandidatexamen innehåller också en del grundläggande studier i litteratur och historia, men en kandidatexamen fokuserar oftast mer på analytiska ämnen, som matematik och teknik.

Vad är en online-BSc i datavetenskap? Denna grad ger grunden för att förstå datorer och relaterad teknik. Vissa kurser inkluderar systemarkitektur, interaktiv design och databashantering. Datavetenskap används också i företagsledningen, så du kan fokusera på projektledning och entreprenörsunderlag. Konst inom databehandling är också ett fokus, som grafisk design och webbutveckling.

Några av de färdigheter du kan förvärva när du bedriver denna examen inkluderar uppmärksamhet på detaljer, felsökningstekniker och programmering av bästa praxis. Dessa kan hjälpa dig att bli en bättre programvarutekniker eller databehandlare inom ditt valda område.

När du budgetar för en kandidatexamen, överväga om du ska göra all din studie online eller bara en del av det. Bokningskostnader och anmälningsavgifter varierar mellan skolor, så fråga i förväg om dessa kostnader om din budget är stram.

Det finns många karriärer tillgängliga för någon med examen i datavetenskap. Om du fokuserar på utvecklingssidan av ämnet kan du söka jobb i apputveckling, programvaruteknik och databasarkitektur. För hanteringssidan av databehandling finns projektledare och IT-direktörer. Konstnärliga karriärer finns också tillgängliga, inklusive digital media och speldesign. Eftersom nästan alla företag använder datorer på något sätt, det finns många jobb du kan ansöka om med denna grad.

Skolor som erbjuder en kandidatexamen i datavetenskap finns över hela världen. Vart du än går beror på hur mycket av din examen du kan slutföra online och om du är villig att flytta.Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.