Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 27 Online BBA Program i Studier i management 2023

27 Online BBA Program i Studier i management 2023

Översikt

Inlärning i ett online BBA program ger dig möjlighet att ta klasser och lära sig det material som behövs för att tjäna en kandidatexamen i företagsekonomi. Detta erbjuds till studenter via en webbaserad plattform snarare än på personer klasser, men gör det till ett mer flexibelt alternativ för många inskrivna.

Vad är en online BBA i Management? Detta program riktar sig till studenter som är intresserade av att lära sig mer om ledning i ett affärssammanhang och de färdigheter som krävs för sådana positioner. Grundläggande kurser såsom Introduction to Business, Principles of Commerce och matematik för Business kan ingå. Ytterligare klasser fokus på förvaltningsaspekt av graden kan bestå av Executive Kommunikation, Management för Business och organisationspsykologi. Valfria och minderåriga kommer typiskt inkluderas också.

Det finns ett antal fördelar som kan avnjutas som en del av denna examen.Förutom utvecklingen av allmänna affärsmannaskap, kan eleverna finslipa sina ledaregenskaper och förmåga att förvalta, som ofta värdefulla för någon karriär.

För att få mer information om undervisning och avgifter som tas ut för programmet, bör du kontakta antagningen kontor där du hoppas att registrera. De kan ge en personlig kostnad sammanfattning samt info om stipendier och ekonomiskt stöd.

Utbudet av karriärmöjligheter för online-BBA i Management akademiker är expansiv, minst sagt. Du kan driva jobb i näringslivet, såsom verksamhetsansvarig, senior controller eller personalchef. Om du vill använda i fokus för din examen, kan positioner såsom försäljning bly, utbildningschef eller utvecklingsdirektör vara en perfekt passform för den kompetens som utvecklats i utbildningsprogrammet. Nästan varje sektor är i behov av kvalificerade kandidater som har ledande expertis, så det finns vanligtvis några gränser för vad typ av arbete du kan fortsätta.

Det är lätt att kontrollera och se om din skola val erbjuder ett online BBA. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • BBA
  • Studier i management
Studiefält
  • Studier i management (27)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat