Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 24 Online BA'er  (Humanistisk kandidatexamen) Program i Studier i management 2023/2024

24 Online Humanistisk kandidatexamen Program i Studier i management 2023/2024

Översikt

En BA är en fyraårig kandidatexamen i konst grad som bedrivs av tusentals studenter varje år. Vissa program erbjuds på nätet, så att eleverna kan dra nytta av Internet som ett sätt att få information och fullständig kurser. Dessa grader är mycket flexibel och kan erbjudas inom många olika områden.

Du kan bli nyfiken: Vad är en online BA i Management? Denna typ av program är tänkt att hjälpa eleverna lära sig att leda och administrera organisationer inom den professionella världen. Studenter kan omfatta en mängd olika ämnen i sina kurser, inklusive psykologi, kommunikation, principer för ledarskap, finansiell planering, event management, kundservice, marknadsföring, strategisk planering, ekonomi, eller affärsverksamhet i teori. Vissa program är speciellt utformade för att ge studenterna verkliga tillämpningar av de principer som de lär.

De som fullföljer en av dessa grader kan finna att deras kompetens uppsättningar har utökats, särskilt inom viktiga områden såsom kommunikation, kritiskt tänkande, analys, problemlösning och finansiell planering. Dessutom, med en examen i ledningen ger en fördel i en konkurrensutsatt arbetsmarknad.

Det är viktigt att komma ihåg att kostnaderna kommer att variera från ett program till ett annat. Eleverna ska vara säker på att göra sin forskning om finansiella frågor innan de bestämmer sig för att registrera sig med en viss institution. Undervisning, materialkostnader, och studieavgifter kan alla påverka den slutliga kostnaden.

Vilka yrken är öppna för dem som utövar denna typ av examen? Studenter ofta gå i affärer när de har examen, söker arbete inom marknadsföring, personal, eller kundtjänstavdelningar. Dessutom, de som har studerat ledningen blir ofta ledare eller chefer inom deras valda organisationer.I vissa fall, kan eleverna välja att starta eller driva egna företag eller små företag.

Om du vill tjäna en online BA i Management, börja nu. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Studier i management
Studiefält
  • Studier i management (24)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat