Keystone logo

12 Online Humanistisk kandidatexamen Program i Studier i administration 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Studier i administration
Studiefält
  • Studier i administration (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Humanistisk kandidatexamen Program i Studier i administration

Betydelsen av att få en kandidatexamen i dagens värld kan inte överdrivas. En kandidatexamen, även känd som BA, är en grundutbildning som tar tre till fem år att tjäna. Denna grad banar vägen för många yrkesutbildningar.

Vad är en online-BA i administration? Kursen tar normalt tre till fyra år att slutföra eftersom eleverna tar kurser som marknadsföring, redovisning och ekonomi. Studenter får en förståelse för företagsledningspraxis på olika nivåer. Personer i detta program kan njuta av klasser i den liberala konsten samtidigt som de tar specifika kärnklasser i administrationen. Förutom allmänna kurser kan studenterna sätta in sina specifika affärsintressen, såsom finans, bank, redovisning och marknadsföring. En online-grad ger studenterna också flexibiliteten att anpassa skolan i sin livliga livsstil.

Kandidater med en kandidatexamen i administration kan förvärva den kunskap som krävs för att fungera bra i en rad olika affärsinställningar. Dessutom förbättrar en persons förbättrade organisatoriska, kommunikations- och samarbetsförmåga dem för högre betalande karriärer.

Eftersom kostnaden för en kandidatexamen varierar vid varje institution, är det viktigt att kontakta varje skola för specifika programutgifter. Faktorer som programlängd och kursutbud kan påverka den totala kostnaden för examen.

Personer som examinerar med en kandidatexamen i administration kan förvänta sig att få en karriär i en offentlig, privat eller ideell miljö. Det finns ett antal positioner tillgängliga i affärsarenan, och beroende på en studerandes programvikt omfattar karriär, revisor, marknadschef och affärschef.Individuella färdigheter som förvärvats från denna grad inkluderar förbättrad kommunikation, organisatorisk ledarskap och ekonomisk förvaltning.

Möjligheter finns i överflöd för att få en online-kandidatexamen i administration. Flexibiliteten att ta klasser från vilken plats som helst är idealisk i dagens tekniska värld. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.