Keystone logo

1 Online Humanistisk kandidatexamen Program i Straffrätt 2024

Filter

Filter

 • Humanistisk kandidatexamen
 • Studier i juridik
 • Straffrätt
 • Straffrätt
Studiefält
 • Studier i juridik (1)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Online Humanistisk kandidatexamen Program i Straffrätt

  Om du precis börjat din högre utbildning, kommer ungkarlen troligen att vara den första graden du tjänar. Genomgången av ditt grundutbildningsprogram tillåter dig att hoppa in i din karriär eller fortsätta din utbildning med en magisterexamen. Det tar vanligtvis fyra år att tjäna en kandidatexamen.

  Vad är en BA i brottmål? Detta är det praktiska fältet i samband med kriminologi. Om du går in i ett brottmålsprogram kan du lära dig om kriminellt beteende, säkerhet, etik, lag och policyadministration. Det här studiet är praktiskt, så du brukar fokusera på aktiva discipliner, till exempel rättsmedicin eller brottsplanering, snarare än teoretiska discipliner. Kurser brukar också fokusera på hur man ska vara en effektiv ledare.

  När du befinner dig i ett straffrättsligt program kan du utveckla en uppsättning mycket fördelaktiga färdigheter som kan öppna nya positioner och öka potentiell lön. Dessa färdigheter inkluderar kritiskt tänkande och utvärdering, forskning och utredning och organisatoriska förmågor.

  Det finns många faktorer som påverkar exakt undervisning och avgifter för inskrivning i ett BA-program. Innan du registrerar dig är det klokt att undersöka dessa aspekter. De kan inkludera allt från skolan och programmet du valde till landet du studerar i.

  Straffrätt är ett brett område, vilket innebär att du kan ha många olika karriärmöjligheter efter att ha fullgjort en examen i straffrätten. Det är möjligt att komma in i hemlandets säkerhets- eller säkerhetsfält eller ange positioner som rådgivare eller akutmottagare. En av de vanligaste ansökningarna för denna typ av examen är i korrigeringar eller brottsbekämpning som polis, vaktmästare eller annan myndighetsfigur.

  För att börja din utbildning i straffrätt måste du först hitta det bästa programmet för dig, oavsett om det är online kurser eller lektioner på en lokal utbildningsinstitution. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.