Keystone logo

8 Online Humanistisk kandidatexamen Program i Filosofi 2024

Filter

Filter

 • Humanistisk kandidatexamen
 • Humaniorastudier
 • Filosofi
Studiefält
 • Humaniorastudier (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

   Online Humanistisk kandidatexamen Program i Filosofi

   En kandidatexamen är en fyraårig examen som kombinerar fokus i ett visst ämne med utvalda liberal arts classes. Målet är att förbereda dig för en karriär och ge dig en välutbildad utbildning.

   Vad är en BA i filosofi? Studien av problem med existens, kunskap, orsak, språk och värderingar är filosofi. Några inriktningar inom filosofin inkluderar politik, psykologi och humaniora. En BA i filosofin innehåller några grundläggande kurser, som matematik, vetenskap och historia. Du kan också ta mer specialiserade kurser, som logik och paradoxer, hur man argumenterar och etik. Vissa kurser kan också se på skrifter av inflytelserika filosofer, inklusive Kierkegaard och Platon.

   Vissa färdigheter du kan få när du studerar filosofi är kritiskt tänkande, problemlösning och organisation. När du kombinerar kritiskt tänkande och problemlösning kan du lättare ta itu med vanliga problem i livet. Med organisationen kan du spara tid eller skapa en lugnande levnadsmiljö.

   Den skola du väljer att delta i spelar en stor roll för att bestämma dina kostnader. Egenskaper som skolstorlek och plats kan göra din examen mer eller mindre dyr i jämförelse med andra institutioner. I din budget ingår viktiga saker som böcker, undervisning, mat och logi.

   Möjligheten att uttrycka idéer logiskt och tydligt kan kvalificera dig för olika positioner inom många branscher. Vissa arbetsgivare som söker filosofiska studenter inkluderar tjänstemän, advokatbyråer, skolor, välgörenhetsorganisationer, banker och rekryteringsbyråer. Vissa jobb titlar du kan kvalificera sig för inkluderar advokat, lokal regering officer, paralegal och psykoterapeut. Kunskap om filosofi kan också leda till en karriär i skrivande stund, som författare eller journalist.

   Du kan studera filosofi på många olika skolor. För att begränsa dina alternativ, överväga om du vill gå i skolan online, nära hemma eller utomlands. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.