Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 43 Online BA'er  (Humanistisk kandidatexamen) Program i Företagsledning 2024

43 Online Humanistisk kandidatexamen Program i Företagsledning 2024

Översikt

En kandidatexamen är ett utbildningsprogram som utbildar dig på särskilda, teori och praktisk tillämpning av idéer inom ditt intresseområde. Kandidat program brukar ta runt fyra års heltidsstudier att slutföra. Bachelor of Arts program strävar efter att ge studenterna en bred förståelse över pedagogiska discipliner.

Vad är en online BA i Business Management? Det är en Bachelor of Arts program avslutade online via virtuella klassrum, diskussionsforum, och postade föredrag. Learning företagsledning lär eleverna grunderna i verksamheten med klasser vanligtvis med fokus på redovisning, management, marknadsföring, logistik, informationssystem, beslutsfattande och personalresurser.

De färdigheter lärt från att få din kandidatexamen i företagsekonomi är många.Det här utbildningsprogrammet utvecklar elevernas ledaregenskaper, ger praktisk kunskap om hur företag arbetar, stärker beslutsfattande färdigheter och utrustar eleverna med skicklig räkning.

Kostnader för utbildningsprogrammet kan variera beroende på om en elev deltar heltid eller deltid samt kostnaden för programmet avgifter. Eftersom kostnaderna är så beroende av en mängd olika lokaliseringsfaktorer, är det bäst att kontakta antagningen kontor skolor där du är intresserad av för den mest aktuella kostnadsinformation.

Vanliga yrken som studenter väljer efter examen med sin online-BA i Business Management inkluderar internationella affärs, entreprenörskap och chefspositioner - särskilt inom redovisning, marknadsföring, sjukvård och finansföretag. Som student kan du också välja att specialisera din utbildning för att passa din önskade karriär.Till exempel, om du vill vara i en chefsposition i ett logistikföretag, kan du välja att specialisera sig på logistik. Du skulle ta övre nivå klasser på detta område tillsammans med några kurser extra hantering för att säkerställa att du är redo.

Det går snabbt och enkelt att starta din utbildning karriär inom företagsledning. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Företagsekonomi
  • Företagsledning
Studiefält
  • Företagsekonomi (43)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat