Keystone logo

8 Online Humanistisk kandidatexamen Program i Studier i ekonomi Bokföring 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Studier i ekonomi
  • Bokföring
Studiefält
  • Studier i ekonomi (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online Humanistisk kandidatexamen Program i Studier i ekonomi Bokföring

En BA, eller Bachelor of Arts, är en fyraårig akademisk examen som tar en bred titt på ett visst område. En typisk BA innehåller kärnkurser inom vetenskap och konst för att ge dig en välutbildad utbildning.

Mer specifikt, vad är en BA i redovisning? Redovisning är ett område med ekonomisk studie som behandlar, mäter och kommunicerar finansiell information. Du behöver bara ett gymnasiet eller motsvarande pris för att starta detta examen, men ett intresse för ekonomi och matematik hjälper. Vissa kurser inom detta program inkluderar logistik, finansiell strategi, statistik, finansiell rapportering, internationell ekonomi och skattelagar.

Att studera redovisning kan hjälpa dig att lära dig färdigheter som logik, läsförståelse och personlig budgetering. Logik och läsförståelse kan göra fritidsläsningen mer njutbar och berikande, medan förmågan att hantera din personliga budget kan spara pengar.

När du gör en budget för din kandidatexamen, anser du att kostnaden varierar beroende på vilken skola du väljer. Andra faktorer som påverkar kostnaden är om du deltar på heltid eller deltid och tillgången till online-kurser.

Med en examen i redovisning kan du kvalificera dig för många olika ekonomiska jobb. Inom den offentliga sektorn kan du leta efter jobbtitel som revisor, finansiell prognos och marknadsvakt. Företag har ofta en bokföring eller finansiell avdelning där man kan söka jobb som arbetar direkt med siffror eller hantera dem som gör det. Andra affärsområden som anställer bokföringsexamina inkluderar försäljning, detaljhandel, personal och marknadsföring.

Att välja en skola för din BA är lättare när du gör en lista över faktorer som är viktiga för dig. Det är viktigt att begränsa din sökning på det här sättet, eftersom många skolor erbjuder BA-grader i redovisning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.