Keystone logo

1 Online A-nivå Program i Humaniorastudier Litteratur Engelsk litteratur 2024

Filter

Filter

  • A-nivå
  • Humaniorastudier
  • Litteratur
  • Engelsk litteratur
Studiefält
  • Humaniorastudier (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Online A-nivå Program i Humaniorastudier Litteratur Engelsk litteratur

A-nivåer är en typ av avancerad gymnasieutbildning. De erbjuds av gymnasiet för att hjälpa studenter att bestämma vilken grad de vill bedriva eller för att bestämma om en vald karriärväg är rätt för dem.

Vad är en A-nivå i engelsk litteratur? Denna utbildningsnivå fokuserar på tolkningen av litterära texter. Under hela studerandes studier kan de förvänta sig att lära sig att använda språkliga och litterära metoder för att tolka en rad texter samt hur man utforskar förhållandet mellan olika litteratur. De kommer att lära sig att engagera sig kreativt med andra och lyssna på och förmedla egna tolkningar av en mängd olika skriftliga, muntliga och multimodala texter.

Personer som fullbordar sina A-nivåer i engelsk litteratur går i allmänhet bort med starka kommunikationsförmåga, både skriftliga och talade. De förstår hur man tänker kreativt och djupt och kan bli ovärderliga tolkare av språk. Var och en av dessa egenskaper är eftertraktad i många branscher.

Precis som alla utbildningar, hur mycket elever kan förvänta sig att betala för utbildning i engelsk litteratur är helt beroende av den skola de vill delta i och längden på kursen. Människor bör göra forskning innan de ansöker.

En person med utbildning i engelsk litteratur är utrustad att driva många spännande karriärer. Många elever slutar bli journalister, redaktörer, författare eller tolkar. Andra kan njuta av en lång och hållbar karriär som universitetsprofessor eller lärare, medan lika många är idealiska för en karriär inom marknadsföring, reklam eller telekommunikation. De flesta industrier kan dra nytta av en examen i engelsk litteratur, så möjligheterna är rikliga.

De flesta institutioner erbjuder en kurs i engelsk litteratur. Många onlineskolor är idealiska för personer med jobb och familjer, medan undervisning på campus är ett bra sätt att träffa andra som sinnen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.